News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Morata θέτει πορεία προς την Chelsea

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Του Alonso Castilla

Αποφάσισε προ πολλού την έξοδό του απ’τη Μαδρίτη

Απογοητευμένος πριν μέρες για το ότι δεν υπέγραψε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η μοίρα του Άλβαρο Μοράτα είναι στην Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε, ο οποίος τον είχε πάντα στο στόχαστρο


Το’χε ξεκάθαρο εδώ και πολύ καιρό και τώρα θα μπορέσει να κάνει πραγματικότητα την σταθερή επιθυμία του να εγκαταλείψει τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πριν μέρες, την τελευταία στιγμή, απέτυχε η κίνησή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο, η οποία ενίσχυσε τελικά την επίθεσή της με τον Βέλγο Romelu Lukaku. Ο Άλβαρο Μοράτα στραβομουτσούνιασε, αλλά τώρα η πώληση του μπορεί να θεωρηθεί δεδομένη. Η Τσέλσι είναι ο προορισμός του. Ο Αντόνιο Κόντε, που ανανέωσε πρόσφατα με τον λονδρέζικο σύλλογο, είχε πάντα τον Μαδριλένο στο στόχαστρο και τελικά ποντάρει για τον Ισπανό επιθετικό για να ενισχύσει την ομάδα του. Η Milan, μια άλλη επιλογή για τον επιθετικό, θα μείνει με την όρεξη...

Εδώ και πολλούς μήνες ο Morata είχε ξεκάθαρο ότι το καλύτερο για την καριέρα του ήταν να μεταναστεύσει. Η επιστροφή του στο σπίτι, στην Ρεάλ Μαδρίτης, δεν ήταν τόσο ευτυχής όσο ανέμενε. Η ανελέητη δικτατορία του BBC (Κριστιάνο, Μπέιλ και Μπενζεμά) επέβαλε για ακόμη ένα έτος το νόμο της, το οποίο δυσαρέστησε τον Álvaro. Σταδιακά, καθώς ολοκληρώνονταν η περασμένη σεζόν, το ηθικό του έφθινε. Σκέφτονταν ότι θα’χε μεγαλύτερο ρόλο, ιδιαίτερα στις σημαντικές στιγμές, αλλά δεν συνέβη. Ένιωθε σαν έναν απόλυτο δευτερεύον.

Περίμενε κάτι διαφορετικό απ’τον Ζιντάν. Όταν αποφάσισε να εγκαταλείψει την Γιουβέντους, όπου ο ρόλος του ήταν πρωταρχικός, πίστευε ότι ο Γάλλος προπονητής θα του’δινε περισσότερα γαλόνια. Αλλά δεν συνέβη κι αισθάνθηκε εξαπατημένος. Το ύφος του, το αποκάλυψε περισσότερο από μία φορά δημόσια. Η δυσαρέσκειά του βγήκε σε κοινή θέα σε όλο τον κόσμο. Πολύ περισσότερο ιδιωτικά. Ήξερε απ’την αρχή ότι δεν θα’ταν εύκολο να θριαμβεύσει ντυμένος στα λευκά, η επιθυμία της ζωής του, όπως κι ούτε περίμενε να του’δινε ο προπονητής του το ρόλο που ήλπιζε να’χει.


Mbappé

Η είδηση, ​​ότι η Τσέλσι υπογράφει έναν goleador επιθετικό, ήταν πολυαναμενόμενη στις εγκαταστάσεις του Vicente Calderón. Με τα πάντα κανονισμένα με τον Diego Costa, η Ατλέτικο Μαδρίτης βλέπει τώρα πως ανοίγουν οι πόρτες για να διαπραγματευτεί με δύναμη τους όρους της αγοράς του Ισπανο-Βραζιλιάνου επιθετικού. Ο παίκτης απ’το Lagarto ζει απομακρυσμένος από την καθημερινή δραστηριότητα της ομάδας που προπονεί ο Conte, περιμένοντας μόνο να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του για να ντυθεί και πάλι rojiblanco απ’τον προσεχή Ιανουάριο.

Η Τσέλσι έψαχνε εδώ και καιρό για τον πιο κατάλληλο αντικαταστάτη για να καλύψει το κενό που θ’αφήσει ο Ντιέγκο Κόστα. Χθες έγινε γνωστό ότι η Μπορούσια Ντόρτμουντ έκλεινε την πόρτα της εξόδου στον Aubameyang, ένας απ’τους στόχους του Conte. Ο Michael Zorc, αθλητικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου, είπε ότι «έχουμε πάρει την απόφαση να μείνει. Η επιλογή μιας μεταγραφής είναι πλέον εντελώς κλειστή, γιατί δεν έχουμε αρκετό χρόνο για να βρούμε τον κατάλληλο αντικαταστάτη». Η Τσέλσι ήθελε να’χει λυμένο το ζήτημα του goleador επιθετικού όσο το δυνατόν συντομότερα, εξ ου και οι διαπραγματεύσεις για τον Morata ενεργοποιούνται οριστικά τις τελευταίες ώρες.

Με τα περίπου 80 εκατομμύρια που θα εισπράξει, η Ρεάλ Μαδρίτης, συν αυτά που θ’αφήσει στο λευκό ταμείο η πώληση του Danilo, μένει να δούμε αν ο Florentino Pérez κάνει το οριστικό βήμα και πάει για την υπογραφή του Mbappé. Ο νεαρός Γάλλος επιθετικός περιμένει τις εξελίξεις εν αναμονή της αποσαφήνισης του μέλλοντός του μ’έναν οριστικό τρόπο. Για την ώρα εργάζεται κανονικά στη Μονακό, αλλά με τον ορίζοντα ανοιχτό σε οτιδήποτε συμβεί πριν κλείσει η μεταγραφική αγορά.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.