News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο «κουβάς σκατά» χρησιμοποιεί τη Μαδρίτη και φρενάρει την πώληση του Sergio Rico για 15 εκατομμύρια

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Του Enrique Marín

Ο Mino Raiola, ο παράγοντας του Donnarumma, που χαρακτηρίστηκε έτσι απ’τον Φέργκιουσον, παρουσιάζει και πάλι τις τέχνες του για ν’ανανεώσει τον νεαρό τερματοφύλακα της Milan, η οποία είχε ήδη μια συμφωνία για την υπογραφή του Σεβιγιάνου


Τίτλοι όπως «Η Milan δένει τον Donnarumma μέχρι το 2022 κι αποτρέπει τη φυγή του στην Ρεάλ Μαδρίτης», με υπότιτλους όπως «Ο 18χρονος τερματοφύλακας θα παίρνει έξι εκατομμύρια το χρόνο μετά την υπογραφή της σύμβασης», επιβεβαιώνουν ότι οι μεθοδεύσεις του πράκτορά του, Mino Raiola, έχουν επιβληθεί και πάλι σ’αυτή την ζούγκλα που είναι και θα συνεχίσει να’ναι το ποδόσφαιρο μέχρι κάποιος να’ναι σε θέση να το ρυθμίσει, τουλάχιστον μ’έναν αξιοπρεπή τρόπο. Ο Raiola, τον οποίο πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο Sir Alex Ferguson έφτασε να χαρακτηρίσει «κουβά σκατά» για τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχει χρησιμοποιήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως προσπάθησε να κάνει ήδη το περασμένο καλοκαίρι με τον Pogba.

Σα να μην έφτανε αυτό, έκανε τον νεαρό Gianluigi Donnarumma να’χει περάσει έναν Γολγοθά. Ο τερματοφύλακας της εθνικής Ιταλίας Κ 21 έπρεπε να υπομείνει, οι tifosi της ομάδας του, να τον υποδεχτούν σ’έναν αγώνα του πρόσφατου Ευρωπαϊκού της Πολωνίας με ένα πανό στο οποίο τον αποκαλούσαν «Dollarumma», επιπλέον με το να του φωνάζουν όλων των ειδών τις προσβολές κάθε φορά που ακουμπούσε τη μπάλα και, ακόμα, να ρίχνουν πλαστά δολάρια στο τέρμα του. Όπως υπήρξαν οι διαπραγματεύσεις, η Milan θα υπογράψει τον αδελφό του Αντόνιο, επίσης τερματοφύλακα, με σκοπό να διατηρήσει αυτόν τον υποσχόμενο 18χρονο των 196 εκατοστών.

Επιπλέον με τον θόρυβο με το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για να τον πάρει ελεύθερο μέσα σε ένα χρόνο, δηλαδή, όταν τελείωνε το τρέχον συμβόλαιο του Donnarumma, ο Mino Raiola διαχειρίζονταν, -ή τουλάχιστον έτσι έλεγε- μια προσφορά εκατομμυρίων απ’την Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, μετά από τόσες διαφωνίες για να ακριβαίνει την ανανέωσή του, ο τερματοφύλακας θα συνεχίσει να’ναι rossonero, καθώς θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Μίλαν για πέντε χρόνια, μέχρι το 2022, μ’ένα μισθό περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν, συν μια περίεργη ρήτρα: 100 εκατομμύρια ευρώ, εάν η προκριθεί η ομάδα του στο Champions League, και 50 αν δεν το κάνει... «Αν κλείσουν όλα θετικά, η σχέση με τους οπαδούς θα επιλυθεί άμεσα», διαβεβαιώνει ο διευθύνων σύμβουλος της Milan, Marco Fassone


Όπως συμβαίνει σ’όλες αυτές τις περίπλοκες επιχειρήσεις, η επικείμενη ανανέωση του Donnarumma είχε παράπλευρες απώλειες, καθώς έχει κάψει τη μεταγραφή του Sergio Ρίκο στη Milan, με την οποία η Σεβίλλη είχε κλείσει ουσιαστικά μια συμφωνία με αντάλλαγμα 15 εκατομμύρια. Ο διεθνής τερματοφύλακας με την Ισπανία, με συμβόλαιο μέχρι το 2019 και μια ρήτρα 30 εκατομμυρίων, βρίσκεται εδώ και καιρό στα εξερχόμενα του συλλόγου του. «Έχω μιλήσει με συμπαίκτες που έχουν παίξει εκτός της Ισπανίας και μου λένε ότι είναι πολύ καλό να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό· στο μέλλον θα μου άρεσε» ομολόγησε ο Ρίκο σε μια συνέντευξή του στην El Confidencial. Η Milan του πρόσφερε αυτή τη δυνατότητα, μαζί μ’ένα παχυλό πενταετές συμβόλαιο, αλλά για την ώρα ο Sergio δεν φεύγει.

Αν και το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων της Premier για τον Σεβιγιάνο και sevillista τερματοφύλακα έρχεται από παλιά, τις τελευταίες εβδομάδες υπήρξε συζήτηση συγκεκριμένα για την Λίβερπουλ, αν και η ομάδα του Anfield δεν έχει σήμερα ως προτεραιότητα την υπογραφή ενός τερματοφύλακα. Ενδιαφέρεται, για παράδειγμα, η Γουότφορντ και σίγουρα σ’αυτήν θα μπορούσαν να ενταχθούν κι άλλες αγγλικές ομάδες, αν και μένει να δούμε αν η Σεβίλλη αποφασίσει τελικά να διατηρήσει τον τερματοφύλακά της στην αγορά ή να τον κρατήσει στο ρόστερ που θα’χει ο Berizzo την επόμενη σεζόν. Οι πωλήσεις των Iborra και Vitolo θα εξυπηρετήσουν το club του Nervion για να εισπράξει, εξ ου κι ούτε έχει μια επείγουσα ανάγκη να πουλήσει τον Ρίκο. Ωστόσο, δύο χρόνια πριν τελειώσει το συμβόλαιό του και με τον canterano David Soria να ζητά το βήμα, πρέπει ακόμα να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει τελικά με τον δεύτερο ή τον τρίτο τερματοφύλακα του Julen Lopetegui.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.