News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο James ανανεώνει ένα ακόμη χρόνο με τη Ρεάλ Μαδρίτης πριν πάει στη Bayern

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Το λευκό club μπορεί να εισπράξει 60 εκατομμύρια ευρώ απ’τον Κολομβιανό


Ο James Rodríguez έχει παρουσιαστεί ως παίκτης της Μπάγερν Μονάχου νωρίς σήμερα το απόγευμα, μετά τη συμφωνία στην οποία έφτασε χθες η βαυαρική ομάδα και η Ρεάλ Μαδρίτης και με την οποία η madridista οντότητα θα μπορούσε να εισπράξει 60 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κολομβιανός έχει δανειστεί στην ομάδα του Αντσελότι για τις επόμενες δύο σεζόν, στιγμή κατά την οποία η γερμανική ομάδα θα μπορούσε να κάνει χρήση της ρήτρας αγοράς που περιλαμβάνεται στη σύμβαση που υπογράφτηκε απ’τα τρία μέρη.

Πριν απ’το ταξίδι στο Μόναχο, James και Ρεάλ Μαδρίτης συμφώνησαν να παρατείνουν τη σύμβαση που τους δέσμευε μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2020, για μία ακόμη σεζόν, έτσι ώστε τη στιγμή που θα τελειώσει ο δανεισμός στη Μπάγερν, θα απέμεναν στον Κολομβιανό δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με τον λευκό σύλλογο. Ένας ελιγμός που αποτρέπει μια υποτίμηση.

Ο μισθός του παίκτη κατά τη διάρκεια αυτών των δύο σεζόν θα βαρύνει εξ ολοκλήρου τη Μπάγερν, που θα πληρώσει στον επιτελικό μέσο 10 εκατομμύρια ευρώ μικτά για κάθε σεζόν που θα’ναι δανεικός στη γερμανική ομάδα.


Ο James ήθελε να φύγει, ο Ζιντάν ήθελε να’φευγε και η επιλογή της Μπάγερν ήταν η καλύτερη λύση, τρία χρόνια μετά την άφιξή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδα που μπορεί να λάβει 60 εκατομμύρια ευρώ συνολικά, σε περίπτωση που η Μπάγερν θέσει σε ισχύ τη ρήτρα της αγοράς. Σε αντίθετη περίπτωση θα επιστρέψει και θα’χει δύο χρόνια συμβόλαιο με τη madridista οντότητα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.