News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Ceballos ωθεί τον James έξω απ’τη Μαδρίτη

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Του Rubén Jiménez

Η άφιξή του είναι ένας ακόμα λόγος για την αποχώρησή του


Η άφιξη του Dani Ceballos στ’αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης επιβάλει μια έξοδο. Ο μέχρι τώρα bético χρειάζεται ένα ντουλάπι στο οποίο ν’αλλάζει στο Valdebebas και στο Santiago Bernabeu κι αυτός που έχει όλες τις πιθανότητες ν’αδειάσει το δικό του και να κάνει χώρο στον παίκτη απ’την Utrera είναι ο James Rodríguez.

Η μεταγραφή του Ceballos ωθεί τον Κολομβιανό έξω απ’τη Μαδρίτη, αν κι ο James δεν έχει κάνει ακόμα κινήσεις προς αυτή την κατεύθυνση, αυτήν της εξόδου, πέρα απ’το θερμό αντίο που αφιέρωσε ο ίδιος στο τελευταίο παιχνίδι του στο Κολοσσαίο της La Castellana. Όπως έχει ενημερώσει η Marca, το λευκό 10 δεν έχει ανακοινώσει στο club επίσημα την πρόθεσή του να φύγει, αν και το υπαινίχθηκε στο τέλος της σεζόν.

Ωστόσο, δεν φαίνεται να’χει θέση ή ότι πρόκειται να αισθανθεί ένας σημαντικός παίκτης στις εντολές του Ζινεντίν Ζιντάν, λαμβάνοντας υπόψη τον ανταγωνισμό και τα λεπτά που είχε το περασμένο έτος. Εάν δεν αλλάξει τίποτα, θα πρέπει να ενσωματωθεί τη Δευτέρα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και θα’χει εισιτήριο για να ταξιδέψει στην περιοδεία στις ΗΠΑ.

Αν και φαίνεται μια αντίφαση, ο James δεν έχει θέση στο καλύτερο κέντρο του κόσμου. Η ιδέα ήταν ν’άνοιγε η πόρτα πρώτα στην αντίθετη κατεύθυνση, δηλαδή, να άφηναν να φύγουν πριν μπουν, αλλά ο χρόνος έχει παροτρύνει στην υπόθεση Ceballos κι ο Ισπανός μέσος φτάνει στη Μαδρίτη πριν να’χει επιλυθεί το μέλλον του James. Ένα μέλλον που ζωγραφίζεται μ’όλα τα χρώματα εκτός απ’το λευκό.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.