News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ναι στην Ρεάλ Μαδρίτης αλλά με την προϋπόθεση να μην φύγει δανεικός

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Του David G. Medina

Οι αποχωρήσεις των Morata και James, θεμελιώδεις για την υπογραφή του

Οι λευκοί δεσμεύονται να ολοκληρώσει όλη της σεζόν

Η Barca συνεχίζει στο παζάρι για το 10


Ο Dani Ceballos έχει να πάρει μια απόφαση. Ίσως την πιο σημαντική της καριέρας του… και είναι η ομάδα όπου θα παίξει την επόμενη σεζόν. Ο παίκτης έχει μια συγκεκριμένη προτίμηση να παίξει για τη Μαδρίτη, αλλά χρειάζεται η ομάδα του Florentino Pérez να του κάνει μια θέση στο ανταγωνιστικό (και πολυάριθμο αυτή τη στιγμή) ρόστερ της, ένα απ’ τα καλύτερα στην ιστορία της.

Γι’αυτό, θα’ταν απαραίτητη η αποχώρηση των James και Morata. Δύο παίκτες με την ταμπέλα του πωλείται, που είναι στην αγορά από τότε που τέλειωσε η σεζόν, αλλά που δεν έχουν έρθει ακόμη με τις απαραίτητες προσφορές έτσι ώστε η ομάδα της Concha Espina να τους διευκολύνει την αποχώρηση απ’το σύλλογο.

Η Μαδρίτη, φυσικά, έχει κάνει ήδη ένα βήμα μπροστά για να πάρει τον παίκτη. Στην αρχή των διαπραγματεύσεων του έδινε την προετοιμασία για να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ. Το βήμα προς τα εμπρός έγκειται στο ότι τώρα εγγυάται πλέον στο 10 να ολοκληρώσει την σεζόν 17/18 στη Μαδρίτη... πάντα εφ’όσον φύγουν οι προαναφερθέντες James και Morata.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί, σε κάθε περίπτωση, να καταλήξει ο παίκτης να υπογράψει για τη Barcelona. Η προσφορά των azulgrana είναι των τεσσάρων ετών συν ένα. Και, ως επιχείρημα υπέρ της ομάδας του Καμπ Νόου, είναι το γεγονός ότι θα’ταν σημαντικός απ’την πρώτη στιγμή, καθώς ο ανταγωνισμός με τους Andre Gomes, Denis, Rakitic φαίνεται λιγότερο περίπλοκος... απ’αυτόν που θα’χε με τους Kroos, Modric, Kovacic ή Isco.

Εξ ου κι ο παίκτης έχει ζητήσει μερικές εβδομάδες για να σκεφτεί την απόφαση, πέρα ​​απ’την θέση που πρέπει να του κάνει η Μαδρίτη για να δεχθεί την πρότασή της.

Συνάντηση με τη Μπέτις

Χθες, σε μια μαραθώνια μέρα, ο παίκτης είχε συνάντηση με την Margarita Garay και τον Gustavo Cañizares, του Bahía International, την εταιρεία που τον εκπροσωπεί, στην οποία ενημερώθηκε για τις διάφορες προτάσεις που διαχειρίζεται. Και το απόγευμα, συνοδευόμενος απ’τους εκπροσώπους του και τους γονείς του, πήγε στα γραφεία του γηπέδου Benito Villamarín για να συναντηθεί με τη verdiblanca διοίκηση.

Η Μπέτις, μέσω των Ángel Haro, López Catalán και Serra Ferrer, του μετέφερε εκ νέου μια πρόταση ανανέωσης πολύ παρόμοια μ’αυτήν στην οποία δεν είχε απαντήσει ο παίκτης πριν πάει με την Κ 21 στην Πολωνία, και τα αθλητικά σχέδια της οντότητας. Η εν λόγω προσφορά θα τον μετέτρεπε στον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Μπέτις, επεκτείνοντας τη σύνδεσή του με το σύλλογο, η οποία επί του παρόντος τελειώνει το 2020, και θα ανέβαζε τη ρήτρα εξαγοράς του στα 30 εκατομμύρια.

Ο παίκτης, ωστόσο, ζήτησε απ’τη Μπέτις αρκετές ημέρες ώστε να σκεφτεί πριν αποφασίσει ποιο δρόμο ν’ακολουθήσει. Στην ευγενή περιοχή του Villamarin η αίσθηση είναι του αντίο. Πιστεύουν ότι ο Ceballos έχει πάρει την απόφαση να μην συνεχίσει στο club, ούτε καν ως δανεικός, και είναι σε αναμονή της επιλογής του utrerano για να μάθουν αν φύγει πληρώνοντας τη ρήτρα ή αν το ζήτημα επιλυθεί με μια φιλική μεταγραφή.


Οι béticos διευθύνοντες σύμβουλοι έχουν προγραμματίσει στα τέλη της βδομάδας μια συνάντηση με τη Μαδρίτη, στην οποία το λευκό club, μέσω του José Ángel Sánchez, θέλει να τους μεταφέρει την προσφορά του για τον παίκτη, ανώτερη των 15 εκατομμυρίων της ρήτρας. Ο Ceballos έφυγε απ’το γήπεδο λέγοντας ότι θα μιλούσε «σε δύο εβδομάδες», αρκετός χρόνος για να αποφασίσει για Μαδρίτη... ή Barca.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.