News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Morata, το να μείνει θυμωμένος δεν φτάνει

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Του Amalio Moratalla

Σκέφτηκα ότι, με την απόσυρση της προσφοράς της Μάντσεστερ του Μουρίνιο για τον λευκό επιθετικό -επικαλούμενη πάνω απ’όλα την τιμή- το επεισόδιο τέλειωνε. Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδιζε την παρτίδα κι ο Άλβαρο Μοράτα ενσωματώνονταν στην αμερικανική προετοιμασία με τον Ζιντάν για να παλέψει για μια θέση και να θέσει όλα τον απαραίτητο ενθουσιασμό και την πείνα για να παλέψει για λεπτά ενάντια στο πανίσχυρο BBC. Γι’αυτό έγραψα, πριν από λίγες μέρες, ότι το παιδί έκανε καλά.

Δεν πιστεύω ότι ο Morata πρέπει να εγκαταλείψει τον λευκό σύλλογο αυτή τη στιγμή. Είναι ακόμα νέος και μπορεί να’χει την καλύτερη βιτρίνα μοιραζόμενος λεπτά στο καλύτερο ρόστερ στον κόσμο. Επιπλέον, ο Ζιντάν είναι πρόθυμος να του τα δώσει, αλλά πιστεύω ότι ο επιθετικός είναι μουτρωμένος. Έτσι μου λένε τουλάχιστον, ότι αισθάνεται κρατούμενος απ'την υψηλή τιμή στην οποία τον κοστολογεί ο σύλλογος. Για πέντε εκατομμύρια η Μάντσεστερ δεν προχώρησε και τώρα έρχεται στη σκηνή η Milán, που θα'φτανε μέχρι τα 70 όπως γράφεται στην Ιταλία. Όλο αυτό το χάος των αριθμών, των διαφωνιών μπαίνει πλέον σε μια αθλητική και ψυχική επιδείνωση που δεν ευνοεί καθόλου την σταθερότητα του Morata. Γι'αυτό πιστεύω ότι δεν χωράει περισσότερη φημολογία. Ή το κόβει ο Morata με μερικές κατηγορηματικές δηλώσεις ότι δεν θέλει να συνεχίσει για να παίζει μόνο μερικά λεπτά -που το ίδιο θα οδηγούσε μετά σε μια έκπληξη-, ή μένει για ιδρώσει τη φανέλα και να παλέψει για μια θέση. Το τέλος του καλοκαιρινού μυθιστορήματος που έχει μόλις αρχίσει μπορεί να'ναι τέτοια νουβέλα, που στη συνέχεια η επικοινωνία με την παροικία ν'αποδειχθεί μη αναστρέψιμη. Αν θέλει να φύγει πραγματικά, δεν πρέπει να κρατείται κανείς -υπάρχουν χιλιάδες οικονομικές φόρμουλες για διευθυτηθεί αυτό-. Είναι μη ρεαλιστικό να το φρενάρεις εις βάρος του να'ναι θυμωμένος. Αλλά αν πρόκειται να μείνει, ας κόψουμε πλέον το θέμα, μην τυχόν τον αφήσει αυτό το σίριαλ σε τέτοια άσχημη θέση, που μετά να'ναι αδύνατο να ξαναχτίσει τη φήμη του. Είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, που έχει γκολ, που έχει όρεξη, που νιώθει madridista και θέλει να φτάσει στο επόμενο Mundial στο μέγιστο. Και γι'αυτό θέλει ευκαιρίες για να'ναι βασικός. Αυτό που πρέπει να γίνει, πρέπει να επιταχυνθεί. Αυτές οι μέρες τις αβεβαιότητας καταστρέφουν κάθε εγκάρδια συνεννόηση. Θα το δείτε!

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.