News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Morata, ο Mbappé που έχει ο Zizou

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Του Javier Lluch

Η υπογραφή του Lukaku αφήνει χωρίς θέση στη United τον Ισπανό


Το μέλλον του Άλβαρο Μοράτα αυτές τις στιγμές είναι λευκό, σε αντίθεση με εκείνο του Mbappé, που τραβά περισσότερο προς το κόκκινο monegasco, παρ 'όλες τις προσπάθειες που έχουν γίνει απ’την Ρεάλ Μαδρίτης για να τον φέρει.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Morata έδινε το «ναι, θέλω» στην αρραβωνιαστικιά του, μια ενέργεια που φαίνονταν να μην είναι διαθέσιμος να επαναλάβει ο canterano με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Αν και γνώριζε ότι πουθενά δεν επρόκειτο να’ταν καλύτερα από ό, τι στο λευκό club, κι έτσι δήλωσε στα μικρόφωνα του Atresmedia μετά τον τελικό του Champions League, ο Morata ήθελε να φύγει σε αναζήτηση μεγαλύτερου ρόλου.

Αντίθετα, ο Ζιντάν, παρά το ότι γνώριζε την επιθυμία του παίκτη, αντιστέκονταν στο ν’απαλλαγεί απ’αυτόν. Το γνωστοποίησε σε αρκετές περιπτώσεις στον πρόεδρο, έτσι ώστε η θέση που υιοθέτησε η Ρεάλ Μαδρίτης γι’αυτή την κατάσταση ήταν συντριπτική. Ο Morata θα’φευγε μόνο για 90 ​​εκατομμύρια... Ή θα συνέχιζε στις εντολές του Ζιντάν.

Η United, απ’την αρχή, ήταν η ομάδα που ενδιαφέρονταν περισσότερο για τις υπηρεσίες του madridista, βρετανικά μέσα ενημέρωσης έφτασαν να τον θεωρήσουν κλεισμένο, αλλά οι διαπραγματεύσεις κρύωσαν σταδιακά και κανείς δεν έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός. Ο Morata πέρασε σ’ένα δεύτερο πλάνο για τη Μάντσεστερ και στο προσκήνιο ήρθε ο Lukaku. Οι Red Devils κατέληξαν να επιλέξουν τον Βέλγο κι έτσι έκλεινε για τον Morata η πιο εφικτή διαδρομή εξόδου. Η Chelsea είναι ένα άλλο απ’τα club που παρακολουθούσαν τον επιθετικό αλλά οι Λονδρέζοι φαίνονται αποφασισμένοι να υπογράψουν τον Aubameyang.

Σχεδόν χωρίς επιλογές για να φύγει απ’τη Μαδρίτη, το σενάριο που παρουσιάζεται τώρα στο «21» είναι διαφορετικό απ’αυτό που φαντάζονταν στην αρχή των διακοπών, αλλά το να μείνει ήταν μια επιλογή που εξέταζε. Η νοοτροπία του είναι θετική κι έχει επιθυμία ν’αποδείξει τη δυναμική του.

Με τον Morata στη Μαδρίτη ο Mbappé, που ακούγονταν ως ένας πιθανός αντικαταστάτης, μένει χωρίς θέση. Ο Γάλλος επιθετικός έφτασε επίσης να βρεθεί με το ενάμισι πόδι στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά όπως και με τον Morata με τη Γιουνάιτεντ, η συμφωνία δεν κατέληξε να ευοδωθεί.


Η κατάσταση που μένει στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι αυτή που είχε επιθυμήσει από μια πρώτη στιγμή ο Ζιντάν. Ο Γάλλος ήθελε να διατηρήσει το μπλοκ που τον έκανε πρωταθλητή Liga και Τσάμπιονς Λιγκ, έτσι ώστε το να διατηρήσει τον Morata ήταν ένα ρητό αίτημα. Μέχρι σήμερα τα σχέδια του τεχνικού δεν θα μπορούσαν να πηγαίνουν καλύτερα και ήταν σε θέση να ξεκινήσει την προετοιμασία με τους έμπιστούς του, ελλείψει του να ενσωματωθούν στην εργασία κάποιοι ακόμα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.