News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Morata και James επιστρέφουν χωρίς να’χουν επιλύσει το μέλλον τους

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Αν δεν αλλάξει τίποτα, θα ταξιδέψουν με την ομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες

Δευτέρα 10 Ιουλίου, η Ρεάλ Μαδρίτης επιστρέφει στις προπονήσεις... και μιας κι εξακολουθούν να’ναι μέρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Morata και James θα πρέπει να πάνε στο Valdebebas για να περάσουν τις εξετάσεις και να χαιρετήσουν τον Zidane στην πρώτη μέρα της προετοιμασίας. 

Αν και δεν το επιθυμούσαν, και οι δύο ποδοσφαιριστές θα πρέπει να πάνε στην Ciudad Deportiva και, αν δεν αλλάξει τίποτα, θα ταξιδέψουν αύριο με την υπόλοιπη αποστολή στο Los Ángeles... κάτι που δεν χαλάει τον προπονητή τους. Ο Zizou τους υπολογίζει και δεν θα’βλεπε με άσχημο μάτι να’μεναν στην ομάδα.

Θα’ναι οι ποδοσφαιριστές, θα’ναι οι James και Morata αυτοί που πρέπει να επιλύσουν το μέλος τους το συντομότερο δυνατόν. Και οι δυο ψάχνουν μια έξοδο απ’την Ρεάλ Μαδρίτης σε αναζήτηση λεπτών και να αισθάνονται σημαντικοί επειδή θεωρούν ότι στο Bernabéu δεν θα’ναι. Προς το παρόν δεν έχουν καταφέρει ν’ανοίξουν αυτή την πόρτα της εξόδου και θα δοκιμάσουν τον εξοπλισμό της προπόνησης του λευκού club για τη σεζόν που αρχίζει.

James, ο 'εκλεκτός' των οπαδών για να φύγει 

Το 50% των περισσότερων από 17.000 οπαδών που ψήφησαν στο MARCA.com επέλεξαν τον James ως τον παίκτη που 'περισσεύει' στο madridista κέντρο. Ceballos, Llorente και Kovacic (όλοι τους με 12% των ψήφων) ακολουθούν τον Κολομβιανό στην προτίμηση των χρηστών για να κάνουν χώρο στο ρόστερ της Μαδρίτης. Τα φαβορί γι’αυτούς, φυσικά, είναι ξεκάθαρα: Modric, Kroos και Asensio (μ’ένα 2% των ψήφων), ενώ Casemiro και Isco έφτασαν μόλις στο 3%.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.