News Update :

powered by Agones.gr - livescore

James, από προστατευόμενος του Florentino Pérez στο να βρίσκεται σε «δημοπρασία» στην αγορά

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Του Fermin de la Calle

Η άφιξη του Ceballos αλλάζει την κατάσταση

Η άφιξη του Ceballos και η ανάγκη για λεπτά για να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία ανοίγουν την πόρτα στον Κολομβιανό για τον οποίο έχουν ενδιαφερθεί Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο James Rodriguez έχει περάσει απ’το να’ναι «προστατευόμενος του προέδρου» στο να’χει μετατραπεί η πώλησή του σε μια προτεραιότητα στα γραφεία του Santiago Bernabeu. Αφού ο Florentino Pérez προσπάθησε να πείσει τον Ζινεντίν Ζιντάν να κρατήσει τον Κολομβιανό στο ρόστερ, -με εμπορικά συμφέροντα στην Νότια Αμερική-, τώρα ο παίκτης έχει βγει στην αγορά για να «δημοπρατηθεί» στον πλειοδότη.

Η κατάσταση έχει αλλάξει απ’τη μια μέρα στην άλλη με την υπογραφή του bético Dani Ceballos. Η επιχείρηση του verdiblanco, η οποία αρχικά επρόκειτο να κλείσει με την καταβολή της ρήτρας και τον δανεισμό του παίκτη στο sevillano σύνολο την επόμενη σεζόν, έπρεπε να επιταχυνθεί καθώς ήρθε αντιμέτωπη με την επιχείρηση του Futbol Club Barcelona. Το culé σύνολο πρόσφερε στον παίκτη μια σημαντική θέση στο ρόστερ του φέτος και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αναγκαστεί να τροποποιήσει την προσφορά της ανεβάζοντας την τιμή της υπογραφής στα 18 εκατομμύρια (15 της ρήτρας για την Μπέτις και το υπόλοιπο για τον παίκτη ως μέρος της επιχείρησης) και για ν’αναλάβει την άφιξή του στο ρόστερ του Ζιντάν αυτό το καλοκαίρι.

Μπαίνει ο Ceballos, βγαίνει ο James

Αυτό το νέο πλαίσιο έχει αφήσει τον James χωρίς θέση στην ομάδα, καθώς ο παίκτης απ’την Utrera παίζει σε μια παρόμοια θέση, στην οποία επιπλέον υπάρχει πληθώρα από παίκτες με την παρουσία ποδοσφαιριστών όπως ο Isco ή ο Marco Asensio. Ο Κολομβιανός έχει κατανοήσει την υπογραφή του Ceballos ως μια πρόσκληση να φύγει και σ’αυτές τις στιγμές ο εκπρόσωπός του μελετά το ενδιαφέρον τριών ομάδων: Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.


Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει ν’ανακτήσει το μέγιστο ποσό της επένδυσης που έκανε για τη μεταγραφή του (78 εκατομμύρια) κι ως εκ τούτου ο José Ángel Sánchez κινείται ήδη μελετώντας τις διαφορές επιλογές που υπάρχουν για να κλείσει το συντομότερο δυνατό η μεταγραφή του Κολομβιανού. Ο παίκτης, ο οποίος μέχρι τώρα είχε δείξει απρόθυμος να φύγει απ’την Ρεάλ Μαδρίτης, δεν θέλει να θέσει σε κίνδυνο την παρουσία του στο Παγκόσμιο της Ρωσίας το επόμενο καλοκαίρι και με την άφιξη του Ceballos έχει καταλάβει ότι αυτή η δυνατότητα περιπλέκεται. Ο Ζιντάν έχει καταστήσει σαφές ότι γι’αυτόν ο παίκτης είναι στην αγορά και τώρα μελετάται η καλύτερη προσφορά για να πωληθεί, να εισπραχθεί ένα σημαντικό ποσό χρημάτων και να απαλλαγεί από ένα σημαντικό μισθό στο ρόστερ.

Η έξοδος του James κλείνει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες να φύγει απ’την Ρεάλ Μαδρίτης ο Álvaro Morata. Ο σύλλογος αποδέχτηκε ότι τον έχανε όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησε μαζί του την υπογραφή του, αλλά η προσφορά των Άγγλων δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του συλλόγου και τελικά η ομάδα του Μουρίνιο έκλεισε την υπογραφή του Lukaku.

Morata για το 2017 και Mbappé για το 2018

Παρά το ότι ο παίκτης έχει πάρει την απόφαση να φύγει, ο Ζιντάν επιμένει στο ότι ο Morata μένει και για να τον πείσει έχει προειδοποιήσει ότι θα φανεί πιο ευέλικτος με τα rotations του BBC. Ειδικά μετά το καλό αποτέλεσμα που του έχει δώσει η διαχείριση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο παίκτης θέλει να’χει περισσότερες ευκαιρίες για να εξασφαλίσει τη θέση του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, κάτι που στον σύλλογο δεν προκαλεί ανησυχία, γιατί παρά το γεγονός ότι έχει υποβιβαστεί απ’το BBC έχει διατηρήσει τη θέση του 9 της Roja στα προκριματικά.

Η παραμονή του Morata θα επέτρεπε, επιπλέον, να διαπραγματευθεί χωρίς βιασύνες την υπογραφή του Mbappé, ο οποίος παραμένει ο νο 1 στόχος του Florentino. Ωστόσο, ο πρόεδρος δεν θέλει να επισπεύσει την άφιξη του νεαρού επιθετικού της Μονακό, ο οποίος δεν θέλει να μετατραπεί σ’άλλον Morata βλέποντας πως το BBC μονοπωλεί το καθεστώς βασικού. Η διατήρηση του Morata θα επέτρεπε στην Ρεάλ Μαδρίτης να διαπραγματευτεί χωρίς επείγουσα ανάγκη την άφιξη του Γάλλου επιθετικού για την επόμενη σεζόν, επιλογή που ευχαριστεί τη Μονακό.

Η Τσέλσι έχει παίξει ως πιθανός αγοραστής του Morata, αλλά δεν θα κάνει καμία σταθερή κίνηση μέχρι να φτάσει η προσφορά της Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Diego Costa στο ποσό που τον έχουν κοστολογήσει για να επιτρέψουν στον Ισπανο-Βραζιλιάνο να φύγει. Αν συμβεί αυτό, ο Conte θα παζαρέψει δυνατά για τον Morata, που έχει αποφασίσει να φύγει. Το πρόβλημά του είναι ότι σήμερα ούτε ο Ζιντάν ούτε το πλαίσιο της αγοράς δεν είναι ευνοϊκά για την αίσια κατάληξη της μεταγραφής. Ακριβώς το αντίθετο με την περίπτωση του James...

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.