News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης επαναλαμβάνει την «στρατηγική Κ 21» της σεζόν του Décima

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Του Rubén Jiménez

Το 2013, «ψάρεψε» επίσης, στο Ευρωπαϊκό της κατηγορίας


Η σεζόν 2013-14 είναι αξέχαστη για τον madridismo για το πώς τέλειωσε, για την εικόνα του Ramos να χαράζει τον ουρανό της Λισαβόνας, για την επίτευξη αυτού του πολυπόθητου Δέκατου που είχε μετατραπεί σε μια εμμονή. Αλλά για να φτάσει μέχρι εκεί έπρεπε να διανύσει ένα μακρύ δρόμο, που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2013, όπου ρίχνουμε το βλέμμα.

Εκείνο το καλοκαίρι η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε ένα επικίνδυνο στοίχημα. Η Ισπανία σάρωσε στο Euro Κ 21 και το λευκό σύνολο, πλέον με τον Carlo Ancelotti στο τιμόνι, ψάρεψε στον ισπανικό συνδυασμό. Ο Morata, νικητής του Χρυσού Παπουτσιού, μετατράπηκε πλήρως σ’έναν παίκτη της πρώτης ομάδας, συνοδευόμενος απ’τον Nacho. Ο Carvajal επαναγοράστηκε απ’τη Λεβερκούζεν κι άνοιξε το ταμείο για να υπογράψει τους Isco και Illarramendi, δύο απ’τα αστέρια του τουρνουά.

Το αποτέλεσμα ήταν ασυναγώνιστο κι ακόμα και σήμερα το λευκό club παίρνει έσοδα απ’την εν λόγω απόφαση. Ο Isco είναι καλύτερα από ποτέ, ο Nacho έχει καθιερωθεί αυτή τη σεζόν ως ένας απ’τους πυλώνες της λευκής άμυνας, ο Morata δέχεται προσφορές που δεν έχουν φανεί ποτέ ξανά για έναν Ισπανό παίκτη κι ο Carvajal ξεπροβάλει ως ο καλύτερος δεξιός μπακ στον κόσμο.


Και μετά απ’αυτό το Ευρωπαϊκό η λευκή στρατηγική παραμένει η ίδια. Είμαστε στις αρχές Ιουλίου και η Μαδρίτη έχει φέρει ήδη πίσω τους Vallejo και Marcos Llorente, μελετά το μέλλον του Borja Mayoral κι έχει κλείσει την υπογραφή του Dani Ceballos. Τέσσερα πρόσωπα που προστίθενται σ’αυτό του Asensio. Μια ακόμα μεγάλη γενιά Κ 21 πάνω στην οποία η Μαδρίτη ελπίζει να θέσει τα θεμέλια ενός άλλου ένδοξου κύκλου, όπως αυτού που ξεκίνησε εκείνο το καλοκαίρι του 2013, η αγορά που άλλαξε το μέλλον του λευκού club.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.