News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης βάζει στην άκρη την υπόθεση Cristiano

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η συνέχεια ή όχι του Πορτογάλου δεν έχει αλλάξει τον παλμό των ηγετών της


Απόλυτη ηρεμία. Απ’την ηρεμία που μετέδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο την περασμένη εβδομάδα στους ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης, οι αμφιβολίες και η αβεβαιότητα που δημιουργήθηκαν λιγότερο από τρεις εβδομάδες πριν έχουν περάσει στο παρελθόν, τουλάχιστον για τα διευθυντικά στελέχη της madridista οντότητας, τα οποία προχωράνε με τις ανοιχτές διαπραγματεύσεις σα να μην είχε συμβεί τίποτα.

Η φιλοσοφία δεν έχει αλλάξει ούτε στο ελάχιστο κι απ’την ευγενή περιοχή του Santiago Bernabeu εξακολουθούν να σκέφτονται ότι τα πάντα ήταν αποτέλεσμα μιας στιγμής διαχειριζόμενης άσχημα από τρίτους. Στην Ρεάλ Μαδρίτης έχουν ξεκάθαρο ότι στην ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν θα βρίσκονται εκείνοι που είναι δεσμευμένοι και σ’αυτήν την σχέση φιγουράρει ο Πορτογάλος παίκτης.

Οι λευκοί ηγέτες δεν έχουν κάποια ένδειξη μετά την καταιγίδα πριν από 20 ημέρες, ότι ο CR7 έχει κατέβει απ’το σκάφος, όπως ούτε και πρέπει να θέσουν επί τάπητος νέο συμβόλαιο στον Πορτογάλο. Ιδέα εντελώς εξορισμένη.

Αυτή η θεωρία εφαρμόζεται στο κεφάλαιο των πιθανών ενισχύσεων, με τον Theo Hernández ως παράδειγμα για την αντίσταση που έδειξε στην rojiblanca πίεση για να υπογράψει για οποιαδήποτε ομάδα, εκτός απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης. Και σ’αυτή την κατάσταση βρίσκονται οι Ceballos, Mbappé ή οποιοσδήποτε προτίθεται να γίνει madridista παίκτης.

Η αλήθεια είναι ότι το θέμα της συνέχισης ή μη του Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει αλλάξει τον σφυγμό μεταξύ εκείνων που κυβερνούν στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ούτε και των συμπαικτών του πάρα πολύ. Με τους Pepe και Coentrao έξω απ’το ρόστερ της λευκής ομάδας, οι υπόλοιποι παίκτες δεν έχουν επίσης καλλιεργήσει υπερβολικά την πιθανή φυγή του CR7.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ανέλαβε δράση με το τηλεφώνημά του στον επιθετικό, όχι τόσο ο Sergio Ramos κι άλλοι παίκτες με ειδικό βάρος μέσα στην ομάδα. Το θεώρησαν ως μια προσωπική απόφαση και πολλοί σκέφτηκαν ότι δεν ήταν η στιγμή να πιέσουν τον Ρονάλντο. Ο αρχηγός, μακριά απ’το να τηλεφωνήσει στον Πορτογάλο, έχει προτιμήσει ν’αφήσει να περάσει ο καιρός και να περιμένει την επανένωση για να συζητήσουν την κατάσταση και τις ανησυχίες του επιθετικού.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.