News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η ώρα του Bale

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Του Pablo Polo

Αρχίζει σε άριστη κατάσταση έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό της περασμένης σεζόν

Το ν’ανακτήσει την εξέχουσα θέση στην εντεκάδα, ο στόχος του Ουαλού

Η επιστροφή του ανοίγει τη συζήτηση του Zizou να ποντάρει για το BBC... ή για τέσσερις μέσους


Ο Bale επιστρέφει. Και είναι είδηση στην Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ουαλός, μετά από μια σεζόν σκαμπανεβασμάτων που του στέρησε το μεγάλο του όνειρο -να’ναι βασικός στον τελικό του Δωδέκατου στο σπίτι του, στο Cardiff- ξεκινά το νέο πρότζεκτ με ανανεωμένο ενθουσιασμό. Χωρίς Euro στη μέση, το οποίο τον έκανε να ενταχθεί πιο αργά στην περιοδεία την περασμένη σεζόν, ο Gareth θέλει να εκμεταλλευτεί το στάδιο του UCLA για να πραγματοποιήσει την καλύτερη ρύθμισή του και ν’αφήσει πίσω τα σωματικά προβλήματα που τον επιβάρυναν πέρυσι με τον Ζιντάν.

Επειδή ο Bale παραμένει για τον σύλλογο ένας απ’τους πυλώνες του πρότζεκτ του κι ο Zizou, μέχρι που άρχισε ο εφιάλτης των τραυματισμών, τον υπολόγισε. Επειδή μέχρι το ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Liga, μ’εκείνο το 0-3, ο Bale ήταν ένας απ’τους σταθερούς του Γάλλου και η απόδοσή του η αναμενόμενη. Κι αυτή είναι η πρόταση γι’αυτό το έτος, να ξεκινήσει εκ νέου όπως εκείνη τη σεζόν ή ακόμη καλύτερα, γιατί δεν θα’ρχεται απ’την προσπάθεια του Euro, όπου ο madridista έγραψε ιστορία με την εθνική του.

Ο Bale προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις του UCLA, μαζί με τους άλλους συμπαίκτες του. Έχει όρεξη κι απ’το κεφάλι του δεν έχει περάσει να τα παρατήσει. Δεν θέλει να φύγει απ’τη Μαδρίτη και πολύ λιγότερο έτσι, μετά από έναν ασταθή χρόνο. Ο Ουαλός παραμένει δεσμευμένος στο να κάνει έναν στρογγυλό χρόνο στη Μαδρίτη, διότι αν αυτή η τελευταία σεζόν έχει υπάρξει ιστορική σε επίπεδο τίτλων, στον Bale έλειψε ρόλος και το ξέρει, έτσι θέλει να αφαιρέσει το αγκάθι φέτος με τον Ζιντάν.

Ο Μπέιλ γνωρίζει ότι στη Μαδρίτη έχει γεννηθεί ένα νικηφόρο πρότζεκτ και δεν θέλει να κατεβεί απ’το πλοίο. Ο Ζιντάν, είναι αλήθεια, ξέρει ότι η επιστροφή του Μπέιλ, θ’ανοίξει την αιώνια συζήτηση της διάταξης κι αν είναι καλύτερο να παίξει με το BBC ή με το 4-4-2. Μια συζήτηση που με την υποτροπή του Ουαλού στο Clásico τελείωσε.

Ο Μπέιλ ξεκινά απ’το μηδέν. Ξέρει ότι ο ανταγωνισμός είναι ακόμα μεγαλύτερος. Παίκτες όπως ο Asensio κι ο Isco του το έχουν κάνει δύσκολο. Αλλά το εξπρές της Ουαλίας κινητοποιείται ενώπιον των προκλήσεων.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.