News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Mónaco προτιμά να δει τον Mbappé στη Μαδρίτη πριν τον δει στην PSG

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Του Alonso Castilla

Το σίριαλ συνεχίζει να επιμηκύνεται

Οι ηγέτες της Μονακό δεν βλέπουν με καλό μάτι να φορέσει τη φανέλα του μεγάλου εχθρού στη Γαλλία. Το σίριαλ συνεχίζει να επιμηκύνεται ακόμη λίγο περισσότερο


Η Ρεάλ Μαδρίτης χειρίζεται τους χρόνους, κουλουριασμένη, περιμένοντας πότε θα’ρθει η ώρα να δώσει το τελειωτικό χτύπημα. Το έδωσε χθες στην περίπτωση του Dani Ceballos, κερδίζοντας την παρτίδα απ’τη Barcelona, και στην περίπτωση του Kylian Mbappé μπορεί να συμβεί το ίδιο. Πρέπει να περιμένουμε, κατά πάσα πιθανότητα, λίγο περισσότερο για να μάθουμε την τελική έκβαση της ιστορίας, αλλά έχει ένα πλεονέκτημα, και είναι ότι η Μονακό δεν βλέπει με καλό μάτι να καταλήξει να παίζει το μεγάλο αστέρι της στην Παρί Σεν Ζερμέν, τον μεγάλο εχθρό...

Η ηγεσία του monegasco club δεν θέλει να δει τον μεγάλο επιθετικό της να σκοράρει γκολ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτοί που διοικούν στην νυν πρωταθλήτρια της Ligue 1 ξέρουν ότι το παριζιάνικο κλαμπ, πάντα με αρκετά χρήματα για να πάρει τον παίκτη που θέλει, έχει τον Mbappé μεταξύ των αγαπημένων κομματιών για κυνήγι, αλλά έχουν ξεκάθαρο ότι δεν θ’ανοίξουν το δρόμο κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες αν ο παίκτης τους μεταφέρει ότι επιθυμία του είναι να παίξει υπό τις εντολές του Unai Emery.

Στο εσωτερικό της Μονακό άνοιξε μια φλογερή συζήτηση τον τελευταίο καιρό σχετικά με την λήψη της απόφασης: να πουλήσουν αυτό το καλοκαίρι το κόσμημα ή να περιμένουν ένα χρόνο. Φαίνεται προφανές ότι έχει κερδίσει η πρώτη θέση, τώρα που ο επιθετικός είναι στον αφρό, ενώ μέσα σε 12 μήνες δεν θα’ναι γνωστό εάν το σενάριο είναι το ίδιο όπως και τώρα, με προτάσεις που υπερβαίνουν τα 100 εκατομμύρια ευρώ.


Τεταμένες σχέσεις

Η Μονακό έκανε μια θεαματική σεζόν. Πήρε την Ligue 1 ξεπερνώντας την εκατομμυριούχο Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ξεκινούσε και πάλι ως ξεκάθαρο φαβορί. Ένα γεγονός, παρεμπιπτόντως, που ήταν έτοιμο να κοστίσει την θέση στον Unai Emery. Το club κατανοεί ότι η επανάληψη μιας σεζόν όπως την τελευταία δεν θα’ναι απλή, κι ότι ενδεχομένως η αξία του Mbappé να μην είναι η ίδια στο μέλλον. Ως εκ τούτου, η άμεση πώληση φαίνεται αναπόφευκτη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται, ως εκ τούτου, ως ξεκάθαρο φαβορί για να κερδίσει τον πλειστηριασμό. Επιπλέον, όπως ενημέρωσε η L'Equipe, μια περίσταση μπορεί να ευνοήσει τα συμφέροντα του συλλόγου που προεδρεύει ο Florentino Pérez. Διαβεβαιώνει ότι οι σημερινές σχέσεις μεταξύ του Βαντίμ Βασίλιεφ, αντιπροέδρου της Μονακό και πρόσωπο της μέγιστης εμπιστοσύνης του ιδιοκτήτη, Dmitry Rybolovlev, και του Nasser Al-Khelaifi, προέδρου της Παρί Σεν Ζερμέν, δεν είναι τώρα πάρα πολύ καλές.

Lukaku

Η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινάει αύριο με μερικές επιχειρήσεις προς υλοποίηση, ιδίως με τη μορφή των αποχωρήσεων. Στο club συνεχίζουν ν’ανήκουν παίκτες που θα πακετάρουν σίγουρα, περιπτώσεις των Άλβαρο Μοράτα και James Rodríguez. Στην περίπτωση του πρώτου, η πώλησή του, σκεπτόμενοι την απόκτηση του Mbappé, αποτελεί προτεραιότητα, τόσο ώστε να ελευθερωθεί μια θέση στην επίθεση όσο και για να εισπράξει ένα καλό ποσό εκατομμυρίων.


Παράξενο αυτό που έχει συμβεί με τον Morata και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν μόλις πριν από λίγες μέρες θεωρούνταν δεδομένη η επιχείρηση. Ειδικά ο πρωταγωνιστής, ο οποίος σ’αυτό το σημείο σκέφτονταν ήδη να βρίσκονταν σε αγγλικό έδαφος. Ωστόσο, ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του Romelu Lukaku, απ’την Έβερτον, «ελλείψει του να περάσει ο παίκτης τις ιατρικές εξετάσεις και να εκπληρώσει τους όρους και τις προσωπικές συνθήκες». Θα κινηθεί η Τσέλσι, η οποία θα πουλήσει σύντομα τον Diego Costa στην Ατλέτικο Μαδρίτης; Ο Morata περιμένει τις εξελίξεις. Ο Mbappé, επίσης...

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.