News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη βγάζει μύες στο UCLA

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Του Pablo Polo

Ο Pintus έβγαλε τα βάρη απ’το γυμναστήριο στο γήπεδο προπόνησης


Δεύτερη μέρα της Ρεάλ Μαδρίτης στο UCLA και τρίτη προπόνηση. Οι 26 παίκτες βγήκαν στο γήπεδο για να κάνουν μια σειρά που τους είχε ετοιμάσει ο προπονητής Antonio Pintus. Πριν ξεκινήσουν με το σκληρό φόρτο εργασίας με συνεχές τρέξιμο και υψηλή ένταση, οι παίκτες εκτελούν μια προληπτική εργασία με διάφορες ασκήσεις άλματος για να βελτιώσουν την ισορροπία και να αποφύγουν τους τραυματισμούς και μια άλλη εργασία δύναμης με βάρη. Και περισσότεροι από ένας δυσκολεύτηκαν να τα σηκώσουν απ’το έδαφος.

Μετά απ’αυτό το πρώτο μέρος της προπόνησης, οι παίκτες φόρεσαν τα ποδοσφαιρικά για να δουλέψουν με τη μπάλα διάφορες ασκήσεις κατοχής. Όπως την πρώτη μέρα, ο Ζιντάν άνοιξε την προπόνηση μόνο για μισή ώρα. Ο προπονητής δεν θέλει κανείς να αποσπά την εργασία των παικτών. Παρά το γεγονός ότι πέρυσι στο Μόντρεαλ άνοιξε όλες τις πρωινές αναμετρήσεις, ο προπονητής έχει θωρακιστεί πολύ περισσότερο στο UCLA.

Απ’την προπόνηση δεν έλειψε κανείς. Οι τερματοφύλακες πέρασαν επίσης απ’τον κύκλο του Pintus και στη συνέχεια έκαναν μια δουλειά στο περιθώριο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.