News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η δύναμη του Bale

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Του Pablo Polo

Ο Ουαλός ξεκινά την σεζόν με την αποστολή να ηγηθεί της Μαδρίτης


Απόψε ξεκινά στην Καλιφόρνια το εξπρές της Ουαλίας. Ο Gareth Bale αρχίζει μια νέα σεζόν, την πέμπτη του με τη λευκή φανέλα, και το κάνει επιπλέον «στο εκατό τοις εκατό», όπως ο αποκάλυψε πριν από μία εβδομάδα στην συνέντευξή του στην MARCA. Ακριβώς ό, τι χρειάζεται η λευκή ομάδα. Χωρίς τον Cristiano στη συγκέντρωση, ο Ουαλός καλείται να γίνει ο ηγέτης της ομάδας του Ζιντάν σ’αυτήν την απαιτητική προετοιμασία.

Το κύριο κλειδί για να το καταφέρει θα’ναι να ξεχάσει την περασμένη σεζόν. Μια σκληρή σεζόν, που χαρακτηρίστηκε κυρίως απ’τους τραυματισμούς που τον έκαναν να χάσει 28 παιχνίδια. Έμεινε ακόμα και στον πάγκο στον τελικό του Champions League, το παιχνίδι της ζωής του στο Κάρντιφ, καθώς βρίσκονταν πάνω από ένα μήνα εκτός των αγωνιστικών χώρων αναρρώνοντας απ’τον τραυματισμό του στον υποκνημίδιο. Αυτή η παρατεταμένη απουσία τον έχει αναγκάσει ακόμα και ν’αντιμετωπίζει μια άλλη πρόκληση. Θα επιδιώξει να ηγηθεί της ομάδας, αντιμετωπίζοντας περισσότερο από ποτέ την πρόκληση να κερδίσει τη θέση.

Ακολουθώντας την αρχή του 16-17

Αλλά η σεζόν 16-17 δεν ήταν εντελώς αρνητική. Μάλιστα, ξεκίνησε την σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μέχρι το Νοέμβριο, ο Ουαλός πήρε το κουμάντο της ομάδας κι έπαιξε σχεδόν τα πάντα, πετυχαίνοντας επτά γκολ και δίνοντας τέσσερις ασίστ. Εντάχθηκε στην ομάδα στις 6 Αυγούστου, εκπλήσσοντας το τεχνικό επιτελείο λόγω της εντυπωσιακής φυσικής του κατάστασης. Μια φυσική κατάσταση που θα αντικατοπτρίζονταν σ’εκείνους τους πρώτες μήνες.

Κι αυτός είναι ο Gareth που χρειάζεται η Μαδρίτη, ο ηγέτης που ελπίζει ο Zizou ν’ανακτήσει. Επειδή απόψε ξεκινά μια άλλη σεζόν, μια άλλη πρόκληση, αφήνοντας πίσω τους τραυματισμούς. Εκκίνηση απ’το μηδέν, με τις ιδέες πολύ ξεκάθαρες: «Θα προσπαθήσω να κάνω την καλύτερη σεζόν μου».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.