News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η διαπραγμάτευση Μαδρίτης-Betis για τον Ceballos «καθυστερεί» την ανακοίνωση της υπογραφής

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Του David G. Medina


Εξακολουθούν να μην έχουν καταλήξει σε μια συμφωνία στον τρόπο πληρωμής... και μπορεί να επεκταθεί μέχρι τις 19

Απ’την Σεβίλλη και τη Μπέτις διέρρευσε χθες το ενδεχόμενο να πήγαινε σήμερα ο Dani Ceballos στη Liga για να πληρώσει τα 15 εκατομμύρια της ρήτρας του. Η τιμή που ορίζεται για να εγκαταλείψει ο μέσος το bético club με πορεία προς την Ρεάλ Μαδρίτης.

Αλλά τίποτα δεν είναι πιο μακριά απ’την πραγματικότητα. Δεν έχει υπάρξει κάποια κίνηση για να συμβεί αυτό το βήμα, καθώς η διαπραγμάτευση μεταξύ Μαδρίτης και Μπέτις για την πληρωμή της μεταγραφής, συνεχίζεται. Οι πρώτοι πρόσφεραν 16 εκατομμύρια σε δύο δόσεις των 8, ενώ οι δεύτεροι θέλουν τα χρήματα σε μετρητά, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ένα εκατομμύριο λιγότερο.

Με κάθε τρόπο, και γνωρίζοντας ότι στον Florentino Pérez δεν αρέσει να πληρώνει ρήτρες (αυτό του Theo είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα), η διαπραγμάτευση αναμένεται να συνεχιστεί για αρκετές μέρες ακόμη. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ν’αντέξει η Μαδρίτη μέχρι τις 19 έτσι ώστε, αν δεν έχει φτάσει σε μια φιλική συμφωνία, να πληρώσει την τιμή της εξόδου στην Liga.

Θα’ταν μία μόλις μέρα πριν φανεί ο Ceballos στην επίσημη παρουσίαση για μια Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία δεν ήταν ακόμη σε θέση ν’ανακοινώσει τον νέο της παίκτη... Λόγω έλλειψης συμφωνίας με την πωλήτρια ομάδα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.