News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Chelsea σφίγγει τον κλοιό για τον Danilo

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Conte επιμένει στην υπογραφή του Βραζιλιάνου


Η Τσέλσι μόλις που έχει κινηθεί σ’αυτή την αγορά. Η ενσωμάτωση του Γερμανού Rudiger είναι η μόνη αναγνωρισμένη κίνηση απ’το τον club ιδιοκτησία του Roman Abramovich. Ο Αντόνιο Κόντε θέλει περισσότερα για να παλέψει για την ευρωπαϊκή κατάκτηση και το επόμενο όνομα στη λίστα των ενισχύσεων του Ιταλού δεν είναι άλλο απ’τον madridista Danilo, όπως ενημέρωσε η MARCA πριν από δύο βδομάδες.

Ο Βραζιλιάνος μπακ φαίνεται να’χει αποφασίσει ότι το καλύτερο για την αθλητική του εξέλιξη και για να εξασφαλίσει την παρουσία του στο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι να αναζητήσει άλλους ορίζοντες και η επιμονή της Τσέλσι, είναι η καλύτερη εναλλακτική σ’αυτές τις στιγμές. Ο Conte θέλει να’χει έναν μπακ μεγάλων διαδρομών, όπως έχει στ’αριστερά τον Marcos Alonso και πιστεύει ότι ο πρώην της Πόρτο είναι η καλύτερη λύση.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θεωρεί προτεραιότητα την πώληση του Danilo και θ’αποδεχθεί ό, τι αποφασίσει ο αμυντικός. Φυσικά, θα το κάνει πάντα εφόσον η ομάδα που παζαρεύει γι'αυτόν, -η Γιουβέντους φαίνεται να’χει μείνει στο παρασκήνιο ενώπιον της εμφάνισης της Τσέλσι πριν από δύο εβδομάδες- φτάσει στα 35 εκατομμύρια ευρώ που έχει κοστολογήσει αξιολόγησε την ελευθερία του παίκτη ή τουλάχιστον να πλησιάσει σ’αυτό το ποσό.

Τον Ζιντάν δεν τον πειράζει η παρουσία του Danilo. Ο Γάλλος βγήκε μπροστά γι 'αυτόν στις χειρότερες στιγμές και κατάφερε να τον σεβαστεί το Μπερναμπέου στις δυσκολότερα στιγμές που πέρασε την περασμένη σεζόν. Μάλιστα, ο μπακ συνέβαλε ενεργά στον θρίαμβο του πρωταθλήματος και στην παρουσία της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Κάρντιφ.


Ο Danilo είναι αγαπητός κι εκτιμώμενος στ’αποδυτήρια, παράγοντας που βοήθησε πολύ τον Βραζιλιάνο κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν. Τώρα έχει ανακτήσει όλη την εμπιστοσύνη έχασε στο δρόμο, αλλά η ανάγκη να παίζει και να’ναι σημαντικός για να βρίσκεται με την εθνική του, έχει μια καθοριστική βαρύτητα στην επιλογή που μελετά την αποχώρησή του απ’την Ρεάλ Μαδρίτης. Επιπλέον, η επιμονή του Conte, κάτι πολύ σύνηθες στον Ιταλό, έχει ξεκαθαρίσει τις αμφιβολίες που θα μπορούσε να’χε ο Danilo σχετικά με τον πιθανό ρόλο που θα μπορούσε να’χει στην αγγλική ομάδα.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.