News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Bale-Benzema: ώρα να ξυπνήσουν

Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

Του Pablo Polo

Δεν έχουν σκοράρει μέχρι στιγμής σ’αυτήν την προετοιμασία


Ούτε ο Bale, ούτε ο Μπενζεμά. Οι σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης σ’αυτή την περιοδεία είναι οι Casemiro και Όσκαρ, δύο της μεσαίας γραμμής. Ο πρώτος μέσος, ο δεύτερος επιτελικός μέσος. Οι επιθετικοί, για την ώρα, νερά. Ο Ζιντάν λέει ότι δεν τον ανησυχεί καθόλου η πυγμή της ομάδας του, μετά τα δύο πρώτα παιχνίδια της περιοδείας, αλλά ότι θέλει περισσότερη δυναμική στις περιοχές απόψε. Διότι θα αντιμετωπίσει τη Barca κι ένα Clásico είναι πάντα ένα Clásico.

Ο Ζιντάν θέλει να νικήσει τη Barcelona και γι 'αυτό χρειάζεται την πιο εύστοχη έκδοση των Bale και Μπενζεμά, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει την περιοδεία με βρεγμένη πυρίτιδα. Ο Karim είναι αυτός απ’τους δύο επιθετικούς που έχει φτάσει πιο κοντά στο να σκοράρει, με δύο ξεκάθαρες ευκαιρίες ενάντια στη City, αλλά τα τελειώματά του αποκρούστηκαν. Ο Gareth, απ’τη μεριά του, δεν έχει φανεί ακόμη στις αντίπαλες περιοχές. Ευρισκόμενος στ’αριστερά στα δύο πρώτα παιχνίδια της περιοδείας, δεν είχε καμία καθαρή ευκαιρία για να σκοράρει.

Εν αναμονή της επιστροφής του Κριστιάνο, και με τον Morata στην Τσέλσι, η ευθύνη σκοραρίσματος σ’αυτήν την έναρξη της σεζόν θα’ναι για τον Ουαλό και τον Γάλλο, που πρέπει να συντονίσουν το στόχο ενόψει του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ εναντίον της Γιουνάιτεντ. Επειδή στην Αμερική δεν διακυβεύονται περισσότερα απ’την τιμή, η οποία στην περίπτωση των λευκών δεν είναι μικρό πράγμα, αλλά στα Σκόπια είναι πλέον ένας τίτλος κι εκεί δεν γίνεται ν’αποτύχει.

Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης φτάνουν σ’αυτό το Clásico του Μαϊάμι με επιθυμία να εξιλεωθούν μετά το 1-4 ενάντια στη Μάντσεστερ Σίτι. Δεν τους ανησυχεί η ήττα ενάντια στην ομάδα του Guardiola, αλλά καταλαβαίνουν ότι για τους οπαδούς που έχουν στις ΗΠΑ δεν μπορούν να πέφτουν τόσο απότομα. Και πόσο μάλλον απόψε, ενάντια στην αιώνια αντίπαλο, σ’έναν αγώνα που θα παρακολουθήσει όλος ο κόσμος. «Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Γιατί ένα Clásico είναι ένα Clásico», είπε ο Ζιντάν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.