News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το «διπλό Β» ναυαγεί και πάλι

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Του Pablo Polo

Μπενζεμά και Bale συνεχίζουν χωρίς να σκοράρουν

Η Ρεάλ Μαδρίτης του Ζιντάν έχει παραμείνει πιστή σ’ένα σύστημα στα τρία φιλικά. Λίγες αλλαγές έχουν υπάρξει στις τρεις εντεκάδες. Στην άμυνα και στη μέση, κάποιο κομμάτι για ένα άλλο (ο Asensio έναντι του Isco ενάντια στη Μπαρτσελόνα, για παράδειγμα), αλλά μπροστά ο προπονητής έχει παίξει με δύο φορ: Μπενζεμά και Bale.

Και η αλήθεια είναι ότι προς το παρόν απ’τη Μαδρίτη έχει λείψει πυγμή κι έχει λείψει περισσότερη παρουσία απ’τους δύο επιθετικούς της. Ο Ουαλός είναι διατεθειμένος να κάνει καλύτερη σεζόν του στη Μαδρίτη, έχει ξεκινήσει απ’το μηδέν την περιοδεία, έχει επανέλθει πλέον απ’τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, που τον ανάγκασε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, και αρχικά χωρίς περαιτέρω πέτρες στο δρόμο. Αλλά η πραγματικότητα είναι ότι του κοστίζει να πιάσει ταχύτητα πλεύσης, ίσως επειδή τέλειωσε την περασμένη σεζόν σχεδόν χωρίς λεπτά.

Μάλιστα, επανεμφανίστηκε για να παίξει μερικά λεπτά στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, μπροστά στους οπαδούς του στον τελικό του Champions League στο Κάρντιφ, κι αυτό τον βαραίνει ακόμα. Ο Ζιντάν τον υπολογίζει και είναι πεπεισμένος ότι θα πάει στα περισσότερα. Μέχρι στιγμής, δεν έχει φανεί άνετος, ούτε πιο μπροστά, ούτε όταν έχει τραβηχτεί περισσότερο προς τα αριστερά, όπου κινείται συνήθως ο Cristiano. Όσα πολλά λεπτά κι αν έχει πάρει σε μια θέση που του αρέσει επειδή του επιτρέπει να συμμετέχει περισσότερο, δεν είχε υπερβολικό ρόλο.

Ο Karim, πιο άστοχος

Ο Μπενζεμά, απ’τη μεριά του, ναι, είχε μεγαλύτερη συμμετοχή, αλλά έχει φανεί πιο άστοχος απ’το συνηθισμένο κι επίσης κάπως λιγότερο λαμπερός. Ενάντια στη Μπαρτσελόνα είχε μια καλή ευκαιρία, αλλά το σουτ του πέρασε κοντά απ’το δοκάρι, κι ενάντια στη City άφησε μια ιδιοφυΐα στην περιοχή. Ο Γάλλος πρέπει ακόμη να βρει ρυθμό, αλλά παραμένει επίσης ένας παίκτης κλειδί για τον Ζιντάν.

Χωρίς τον Cristiano, ο Ζιντάν είναι πιθανό να επιμείνει στην ίδια συνταγή. Το BBC δεν θα επιστρέψει προς το παρόν επειδή ο Πορτογάλος δεν θα ενσωματωθεί μέχρι τις 5 Αυγούστου. Όμως οι δύο επιθετικοί έχουν χρόνο για να ξυπνήσουν. Απομένει η δοκιμή της Τετάρτης και στη συνέχεια μια εβδομάδα για να δουλέψουν στο Valdebebas. Ο Ζιντάν τους περιμένει.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.