News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Οι διακοπές τέλειωσαν: ο Pintus θα βγάλει το μαστίγιο

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Του Pablo Polo

Σήμερα το απόγευμα,  πρώτη επαφή με τα γήπεδα προπόνησης του UCLA

Σήμερα το πρωί η Μαδρίτη κάνει την πρώτη της προπόνηση στο UCLA. Θα’ναι απ’τις δέκα και μετά, 19.00 η ώρα Ισπανία, και θα χρησιμεύσει για μια πρώτη επαφή των παικτών μετά την επιστροφή τους απ’τις διακοπές. Αλλά ο προπονητής δεν θα χάσει καιρό. Έχει προγραμματιστεί μια απ’τις πιο σκληρές και μεγάλες προετοιμασίες που υπάρχουν στη μνήμη, με 14 μέρες προπονήσεων στο UCLA, από σήμερα μέχρι τις 26, μ’έναν αγώνα στη μέση, στις 23 στην Santa Clara ενάντια στην Γιουνάιτεντ, για να επιστρέψουν μετά εκ νέου στο Λος Άντζελες και ν’αναμετρηθούν με τη Μάντσεστερ Σίτι πριν πετάξουν στο Μαϊάμι.

Ήταν ένα απ’τα αιτήματα του Ζιντάν, και περισσότερο σ’ένα έτος κατά το οποίο δεν έχει υπάρξει ούτε Mundial ούτε Euro και μπορεί να’χει σχεδόν όλους τους παίκτες, να’χει το χρόνο να γεμίσει το ρεζερβουάρ με προπονήσεις και λίγα παιχνίδια. Κι ο προπονητής πιστεύει ότι γι’αυτό είναι απαραίτητος όλος αυτός ο χρόνος των προπονήσεων στις οποίες ο Antonio Pintus θα’ναι πολύ πρωταγωνιστής, ειδικά την πρώτη εβδομάδα. Διότι εκτός απ’την ποσότητα των ημερών, πρέπει να θυμόμαστε ότι σχεδόν σ’όλες θα υπάρξουν διπλές προπονήσεις.

Η Μαδρίτη τη φετινή σεζόν έχει δώσει μια περισσότερο από βέλτιστη απόδοση στον σωματικό τομέα. Απ’τη μία πλευρά, ενώπιον των πολλών rotations του προπονητή, αλλά το προπονητικό επιτελείο θα επιμείνει στην προετοιμασία που σχεδίασε την περασμένη σεζόν ο προπονητής φυσικής κατάστασης στην προετοιμασία στον Καναδά, αλλά τώρα με περισσότερες μέρες εργασίας μπροστά.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.