News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο σύμμαχος της Μαδρίτης έτσι ώστε ο Mbappé να μην υπογράψει για την PSG

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Του David G. Medina

Ο αντιπρόεδρος Vasilyev δεν θέλει να καταλήξει ο επιθετικός του στην PSG

Η Mónaco προσπαθεί να μην ενισχύσει τον άμεσο αντίπαλό της

Στη Μαδρίτη βλέπουν πιο εφικτή την επιχείρηση για τη σεζόν 2018-19

Αυτό του Kylian Mbappé είναι, αναμφίβολα, το όνομα του καλοκαιριού στη μεταγραφική αγορά. Η εκκόλαψη του νεαρού επιθετικού της Μονακό κατά τους τελευταίους μήνες της περασμένης σεζόν, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης. Αλλά πέρα ​​από προσφορές που διαρρέονται χωρίς να’χουν χροιά πραγματικότητας (όπως τα πάνω από 140 εκατομμύρια που προσφέρει η Άρσεναλ του Βενγκέρ), δύο ομάδες είναι οι εμπλεκόμενες στον ανοιχτό πόλεμο για την απόκτηση του Mbappé, η Μαδρίτη και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι λευκοί, αυτή τη στιγμή, δεν έχουν θέση στο ανταγωνιστικό τους ρόστερ για να ενσωματώσουν τον επιθετικό. Η παραμονή στο ρόστερ ολόκληρου του BBC (Μπενζεμά, Μπέιλ και Κριστιάνο) και η άτακτη φυγή της τελευταίας στιγμής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη διαπραγμάτευση για τον Άλβαρο Μοράτα κάνει να συμπληρώνει ο canterano την αιχμή του λευκού δόρατος γι’αυτή την σεζόν. «Πριν μπουν, αφήστε να βγουν», διαρρέουν απ’το Τ4 του Santiago Bernabeu για να εξηγήσουν ότι η άφιξη του Mbappé είναι αδύνατη αυτή τη στιγμή, ενώ βρίσκονται στις εντολές του Ζινεντίν Ζιντάν αυτοί οι τέσσερις επιθετικοί.

Αλλά αυτό δεν κάνει, ούτε στο ελάχιστο, να ξεχνάει η Μαδρίτη τον Mbappé. Αλλά κάνει να σκέφτονται στο κλαμπ του Chamartin περισσότερο, το ενδεχόμενο της ενσωμάτωσής του ενόψει της επόμενης σεζόν. Θα υπάρξει χρόνος, για 12 μακρούς μήνες, να δουν την απόδοση (και ειδικά αν είναι ικανοποιημένος ή όχι ο Morata με τον ρόλο στην ομάδα) των τεσσάρων madridistas φορ... Καθώς επίσης την εξέλιξη του νεαρού αστέρα, που δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει μόλις λίγους μήνες που παίζει στην ελίτ του ποδοσφαίρου της Γηραιάς Ηπείρου.

Ένα χρόνο ακόμα στη Μονακό

Για να μην καταλήξει ο Γάλλος στην Παρί Σεν Ζερμέν σ’αυτή τη μεταγραφική αγορά, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει έναν κύριο σύμμαχο. Δεν είναι άλλος απ’τον Vadim Vasilyev, αντιπρόεδρο και ισχυρό άνδρα της Μονακό όσον αφορά τις αφίξεις, τις αποχωρήσεις και την διαμόρφωση του ρόστερ (ο πρόεδρος είναι ο συμπατριώτης του, Dimitri Rybolovlev). Το monegasco club, λογικά, δεν θέλει το ανερχόμενο αστέρι του να καταλήξει να υπογράψει για τον κύριο αντίπαλό του για τον τίτλο στο γαλλικό πρωτάθλημα. Και περισσότερο τώρα, που μετά από πολλά χρόνια στη σκιά του παριζιάνικου κολοσσού, κατάφερε να του κλέψει το σκήπτρο του γαλλικού ποδοσφαίρου. Εξ ου και το στοίχημά του, σε περίπτωση που φύγει ο Κίλιαν, περνάει απ’το να καταλήξει να φορέσει την φανέλα της νυν δις πρωταθλήτριας του Champions League.

Στη Μονακό, επιπλέον, δεν σκοπεύουν να αποσυναρμολογήσουν την ομάδα τους, πρωταθλήτρια Γαλλίας και semifinalist Champions League, ορόσημο που επιτεύχθηκε μετά από ανατροπή, μεταξύ άλλων, την ισχυρής ομάδας της Μάντσεστερ Σίτι του Pep Guardiola. Το να παλέψουν και πάλι για το πιο σημαντικό τουρνουά των club είναι το κλειδί λόγω του οποίου δεν θέλουν να χάσουν τον Mbappé ενώπιον της δύναμης της Παρί Σεν Ζερμέν.

Να μην αποσυναρμολογήσει την ομάδα

Η ομάδα του Leonardo Jardim έχει χάσει ήδη ένα απ’τα βασικά της κομμάτια (ο Bernardo Silva έχει υπογράψει για τη Μάντσεστερ Σίτι για 50 εκατομμύρια ευρώ), κι ο Vadim Vasilyev, ο Ρώσος σύμμαχος για τον οποίο μιλάμε, δεν θέλει να αποσυναρμολογήσει αυτή που είναι η καλύτερη γενιά ταλέντου της Μονακό, ενδεχομένως, στην ιστορία της. Μάλιστα, θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια έτσι ώστε ο Mbappé να συνεχίσει για μια σεζόν ακόμη και να μην πάει στην PSG. Αν το πετύχει, θα’ναι ο κύριος εταίρος της Μαδρίτης με τον νεαρό φορ.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.