News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Sergio Ramos επέστρεψε στην ομάδα μετά τον μυστηριώδη τραυματισμό του

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Του Carlos Forjanes

Ξεπερνώντας το πρόβλημα στο αυτί του, προπονήθηκε χθες χωρίς προβλήματα. Οι Κ 21 έφτασαν πέντε μέρες αργότερα απ’αυτόν κι έχουν κάνει ήδη το ντεμπούτο τους...

Η Μαδρίτη ήταν ένα χάος στην άμυνα κατά τη διάρκεια του φιάσκο με την City και πολλοί madridistas στο Λος Άντζελες αναρωτήθηκαν για τον Sergio Ramos. Δεν έχει κάνει ακόμη το ντεμπούτο του και η αύρα του μυστηρίου γύρω απ’τον αρχηγό έχει υπάρξει συνεχής όλο το καλοκαίρι. Πρώτον, ήταν έκπληξη που δεν φάνηκε στο αεροπλάνο που έφερε την αποστολή στις ΗΠΑ στις 11 Ιουνίου, όταν ταξίδεψαν οι άλλοι διεθνείς Ισπανοί (Nacho, Isco και Morata) που ήταν μαζί του, στα Σκόπια, με την εθνική ομάδα στις 12 Ιουνίου.

Η πρώτη εκδοχή, ανεπίσημα, ήταν ότι θα εμφανίζονταν στην Καλιφόρνια δύο μέρες αργότερα, στις 13, αν και τελικά εντάχθηκε στις 16. Η εξήγηση του συλλόγου είναι ότι του έδωσε περισσότερες μέρες απ’τους υπόλοιπους λόγω υπερφόρτωσης με τη Μαδρίτη και τη La Roja. Αλλά, περιέργως, οι Κ 21 έφτασαν πέντε μέρες αργότερα κι έκαναν το ντεμπούτο τους εναντίον της ομάδας του Guardiola...

Στο βάθος, ένα παράξενο πρόβλημα στο δεξί του αυτί. Κατά τη διάρκεια των διακοπών του, η σύντροφό του, Pilar Rubio, ανέβασε μια εικόνα των δυο τους στο Κανκούν να κάνουν καταδύσεις (οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν τραυματισμούς στα αυτιά λόγω της πίεσης) κι έφτασε πλέον στη συγκέντρωση με πόνο, που δεν υποχώρησε παρά την αρχική θεραπεία. Του έγινε ένεση κορτιζόνης και πήρε 48 ώρες ανάπαυσης. Δοκίμασε, αλλά υπέφερε από αστάθεια. Ο Ζιντάν αύξησε τη σύγχυση το Σάββατο: «Είναι σχεδόν έτοιμος. Δευτέρα ή Τρίτη θα’ναι με την ομάδα».

Δεν έχει συμβεί έτσι κι ο Camero συνέχισε στο περιθώριο φτάνοντας να χάσει το χτύπημα με την City. Χθες έδειξε την βελτίωσή του. Συμμετείχε στην προπόνηση, σκόραρε ένα γκολ στο ματς εξάσκησης και θα’ναι στο Clásico, το μεγάλο event του καλοκαιριού το οποίο αναμένει όλος ο πλανήτης.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.