News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Pintus «τιμώρησε» το ρόστερ κι ο Marcelo ήταν ο DJ της προπόνησης

Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

Του Carlos Forjanes

Ζέστη, reguetón και 40 λεπτά συνεχούς τρεξίματος. Αυτό ήταν το μενού για το ρόστερ στην πέμπτη μέρα δουλειάς της Ρεάλ Μαδρίτης στο Λος Άντζελες.

Ζέστη, reguetón και 40 λεπτά συνεχούς τρεξίματος. Αυτό ήταν το μενού για το ρόστερ στην πέμπτη μέρα δουλειάς της Ρεάλ Μαδρίτης στο Λος Άντζελες. Αυτή τη φορά, ο Ζιντάν παρέδωσε τη σκυτάλη ολοκληρωτικά, αποκλειστικά στον Antonio Pintus και η ομάδα (συμπεριλαμβανομένου του Zizou που έτρεξε σ'ένα απ'τα γκρουπ) ιδρώσε για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Καθαρή Μεθοδολογία Pintus: 40 λεπτά τρέξιμο χωρισμένοι σε ομάδες με τους τερματοφύλακες στο δικό τους ρυθμό κάτω απ'τον ήλιο της νότιας Καλιφόρνιας. Κάποιοι παίκτες όπως ο Danilo, το υπέφεραν με τη γλώσσα έξω. Κυριολεκτικά.
  
Μετά το ευχάριστο ματς εξάσκησης με το οποίο ο Ζιντάν επέτρεψε στους παίκτες του να χαλαρώσουν το πρωί του Σαββάτου, η εβδομάδα έκλεισε ανεβαίνοντας ένα σκαλοπάτι στην αεροβική της ομάδας. Για ν'αντέξουν το μαστίγωμα, ή ν'αυξηθεί ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθενός, ο Μαρσέλο, ως αρχηγός, ανέλαβε ρόλο DJ κι οργάνωσε μια playlist reguetón που ακουγόταν από μερικά τεράστια ηχεία με τα πόδια στο γκαζόν. Σ'ένα σήμα του Βραζιλιάνου στον García Coll, ακούστηκαν τα «Bailemos» του CNCO, το «Egoísta» του Justin Quiles κι άλλες επιτυχίες του είδους.

Ένα απαιτητικό πρωινό έτσι ώστε οι φυσιοθεραπευτές και οι φροντιστές προετοιμάστηκαν καλά. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης, το θερμόμετρο είχε ανέβει στους 30 βαθμούς. Για να μετριαστεί η ζέστη, έως και πέντε τεράστιοι ψύκτες γεμάτοι με νερό και ισοτονικά ποτά που οι παίκτες κατανάλωσαν όταν είχαν την ευκαιρία. Μία εβδομάδα πριν απ'την πρεμιέρα εναντίον της Manchester United στη Σάντα Κλάρα (00:00 ώρα Ελλάδας), η Μαδρίτη ανεβάζει την ένταση της μουσικής της.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.