News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Óscar Rodríguez θαμπώνει τον Zidane

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Του Pablo Polo

Ο Γάλλος τον βλέπει εδώ και καιρό ως το κόσμημα της cantera και το αποδεικνύει στην περιοδεία

Οκτώ canteranos έχουν τεθεί σ'αυτήν την προετοιμασία στις εντολές του Ζινεντίν Ζιντάν. Είναι γνωστό με το παραπάνω ότι του Γάλλου του αρέσει να παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τις νεαρές αξίες. Απ'την Juvenil του Guti, απ'την οποία έχουν ενταχθεί τέσσερις στο Λος Άντζελες (Όσκαρ, Manu Hernando, Franchu και Dani Gómez), στους τέσσερις της Castilla: Achraf, Quezada, Tejero κι ο γιος του, Luca, ως τερματοφύλακας.

Είναι ικανοποιημένος με όλους αυτούς, αλλά τον Zizou τον τυφλώνει ιδιαίτερα ο Όσκαρ, ο οποίος έχει κάνει μια εξαιρετική σεζόν στις εντολές του Guti. Η πραγματικότητα είναι ότι αυτή τη στιγμή θεωρείται ως η υψηλότερη αξία της cantera, ή τουλάχιστον ο πιο πολλά υποσχόμενος παίκτης. Το επιθετικό ποδόσφαιρο της Juvenil του Guti, η οποία ήταν σε θέση να γράψει ιστορία, έχει περάσει απ'αυτό το λευκό μαργαριτάρι.

Αυτή τη στιγμή, το μαργαριτάρι της cantera, ο παίκτης απ'τον οποίο περνάει όλο το παιχνίδι της επίθεσης της juvenil. Η Μαδρίτη θέλει να τον δέσει σύντομα αλλά γνωρίζει ήδη ότι υπάρχουν αγγλικοί σύλλογοι που παρακολουθούν στενά τα βήματα του παίκτη απ'την Talavera.

Ο Oscar έχει διακριθεί όχι μόνο λόγω του ποδοσφαίρου του, αλλά και για την ικανότητά του να σκοράρει γκολ που δίνουν τίτλους. Στις στημένες φάσεις, έχει δείξει ότι μπορεί να'ναι ο μελλοντικός Cristiano και είναι ένα παιδί γεννημένο και μεγαλωμένο στην Fábrica μετά την άφιξή του στο σύλλογο πριν από οκτώ χρόνια.

Ο Ζιντάν τον προσέχει επίσης και του έχει δώσει κάποιες συμβουλές. Πιστεύει ότι γι 'αυτούς αυτή η προετοιμασία είναι σημαντική για την ανάπτυξή τους, επειδή προπονούνται με τους καλύτερους και μαθαίνουν να ζουν σε αποδυτήρια διαφορετικά γι'αυτούς, με παίκτες που είναι πλήρως καθιερωμένα αστέρια. Αλλά ο Zizou δεν ξεχνάει τους υπόλοιπους, αρχής γενομένης απ'τον Αργεντινό Franchu.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.