News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Mourinho πιέζει, ο Bale «προσπερνά»

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Του Juan Ignacio García-Ochoa

Ιστορία της MARCA: ο Ουαλός δεν μπαίνει στο παιχνίδι του Πορτογάλου που φιλοδοξεί να τον πάρει στη United

Ο Μουρίνιο ήξερε ακριβώς τι έκανε όταν πριν απ’το παιχνίδι εναντίον της United πλησίασε τον Μπέιλ και του είπε: «Δεν μπορώ να σε πάρω γιατί δεν μιλάς». Επίσης ήξερε τέλεια τι έκανε όταν στην συνέντευξη Τύπου διαβεβαίωνε: «Δεν θα αναφέρω ονόματα, αλλά θέλω ένα επιθετικό που μπορεί να παίζει στις πλευρές...». Ο Πορτογάλος προπονητής θέλει τον Bale αυτό το καλοκαίρι. Ο Ουαλός είναι ο παίκτης που έχει στο στόχαστρο για να στηρίξει το πρότζεκτ του. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο Bale δεν δίνει βήμα για τίποτα απολύτως. Τουλάχιστον για την ώρα.

Ο Gareth δεν τσίμπησε όταν του την έπεσε ο Μουρίνιο μπροστά στις κάμερες κι επιπλέον έχει δώσει την εντολή στους εκπροσώπους του να μην ακούσουν οποιαδήποτε πρόταση. Ο Μπέιλ, ξέρει, διαισθάνεται, ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται πολύ για την απόκτηση των υπηρεσιών του, αλλά δεν θέλει να δώσει ούτε ένα βήμα στις εικασίες. Που υπάρχουν, αλλά δεν πρόκειται να βγουν απ’αυτόν. Δεν θέλει να πρωταγωνιστήσει σε καμία σαπουνόπερα όπως των Κριστιάνο και Neymar.

Μεγάλη εικόνα στην Αγγλία 

Ο Bale είναι ένας παίκτης που απολαμβάνει μια εντυπωσιακή εικόνα στην Premier, όπου θυμούνται το πέρασμά του απ’την Τότεναμ. Στην Αγγλία πιστεύουν ότι είναι εκεί όπου μπορεί να εκμεταλλευτεί καλύτερα το ποδόσφαιρό του και γι’αυτό είναι πολλοί οι σύλλογοι που παρακολουθούν την κατάστασή του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σε περίπτωση που ήθελε μια μέρα ν’αφήσει τη λευκή ομάδα, δεν θ’αργούσε να βρει ομάδα.

Ωστόσο, ο Bale δεν είναι πρόθυμος να επιστρέψει στο σπίτι τόσο σύντομα. Ούτε η πιθανή υπογραφή του Mbappé δεν τον κάνει ν’αμφιβάλλει. Μεταξύ άλλων πραγμάτων, επειδή θεωρεί ότι ο Γάλλος παίκτης του μοιάζει σε λίγα. «Είναι εντελώς διαφορετικοί παίκτες, παίζουν σε διαφορετική θέση», διαβεβαιώνουν στο περιβάλλον του.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.