News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Mayoral θα πάει δανεικός σε μία της Primera

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Του Javier Lluch

Ο canterano θα ψάξει έναν προορισμό στον οποίο θα πάρει λεπτά

Ο Borja Mayoral είναι τη σήμερον ημέρα ο τρίτος επιθετικός που έχει ο Zinedine Zidane, μια θέση που στην Real Madrid δεν βλέπουν με καλό μάτι για έναν νεαρό επιθετικό. Απ’το club θεωρούν ότι ο 20χρονος canterano έχει προοπτική και δεν θέλουν να’ναι συνεργοί σε μια στασιμότητα στην εξέλιξή του. Ο  Borja, απ’τη μεριά του, έχει επίσης επίγνωση ότι αν παραμείνει στο ρόστερ δεν θα’χει τα λεπτά που χρειάζεται, όπως συνέβη πέρυσι στον Mariano, έτσι το να φύγει είναι, για την ώρα, η καλύτερη επιλογή για να εξελιχθεί ο παίκτης, αν και δεν έβλεπε επίσης με άσχημο μάτι ν’απολαύσει ένα έτος στη Μαδρίτη. 

Alavés και Lega, υποψήφιες

Ο επιθετικός θα επαναλάβει τη φόρμουλα που ακολούθησε πέρυσι αλλά ελπίζοντας να πάρει ένα αποτέλεσμα καλύτερης εμπειρίας. Ο Mayoral βρέθηκε δανεικός στη Βόλφσμπουργκ αλλά δεν έφτασε στις προβλεπόμενες προσδοκίες. Πήρε λίγες ευκαιρίες έτσι ώστε να μπορέσει ν’αναπτύξει το παιχνίδι του σε μια μεγάλη διοργάνωση όπως είναι η Bundesliga και τώρα επιστρέφει στη Μαδρίτη με τον ίδιο τρόπο που έφυγε. Ένα χαμένο έτος σε ποδοσφαιρικό επίπεδο που ελπίζει ν’ανακτήσει φέτος. 

Ο canterano δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα στην λευκή προετοιμασία αλλά το άμεσο μέλλον του δείχνει μακριά απ’το Bernabéu. Οι επιλογές που ακούγονται πιο δυνατά είναι οι Alavés και Leganés. Ο παίκτης θα’φευγε δανεικός για μια σεζόν με τον στόχο του να πάρει λεπτά. Και οι δυο ομάδες, εκ των προτέρων, θα εγγυόνταν στον madridista ένα μερίδιο πρωταγωνιστικού ρόλου που θα του επέτρεπε να πάρει εμπειρία.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.