News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Kovacic, περιβαλλόμενος

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Του J.L. Calderón

Οι τελευταίες ενισχύσεις περιπλέκουν τη ζωή στον Κροάτη

Η άφιξη του Ceballos σχεδιάζει μια ονειρική μεσαία γραμμή στην Ρεάλ Μαδρίτης. Οι οπαδοί τρίβουν τα χέρια τους κι ο Ζιντάν περιβάλλεται απ’τους επτά υπέροχούς του για ν’αντιμετωπίσει την επιτυχημένη πολιτική του των rotations για ν’αντιμετωπίσει τους έξι τίτλους που έχει μπροστά στους δέκα μήνες του ανταγωνισμού, που στην περίπτωση των λευκών θα ξεκινήσει στις 8 Αυγούστου με την διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ εναντίον της Γιουνάιτεντ.

Η σκοτεινή πλευρά της τόσης πολυτέλειας στη μεσαία γραμμή είναι ο βάναυσος ανταγωνισμός που θα υπάρξει για τρεις ή τέσσερις θέσεις στην εντεκάδα, ανάλογα με το σύστημα. Τη σήμερον ημέρα, ο πιο αδύναμος κρίκος στην αλυσίδα είναι ο Kovacic, στριμωγμένος απ’τους Kroos, Modric, Casemiro, Isco, Ceballos και Marcos Llorente. Ο Κροάτης, στην τρίτη σεζόν του στα λευκά, αντιμετωπίζει μια περίπλοκη κατάσταση για να’χει ηγετικό ρόλο στην ομάδα. Ο Ceballos θα αμφισβητήσει την ιδιότητά του, του φυσικού αντικαταστάτη του Modric κι ο Llorente του κλείνει την πόρτα ως αντικαταστάτης του Casemiro, πέραν του ότι βρίσκεται πίσω απ’τους Kroos και Isco.

Τους υπολογίζει όλους

Υπό κανονικές συνθήκες, αυτή η κατάσταση θα’ταν λόγος για να αμφισβητηθεί το μέλλον του Kovacic στη Μαδρίτη, αλλά τίποτα δεν είναι πιο μακριά απ’την πραγματικότητα, διότι ο Ζιντάν υπολογίζει όλους τους μέσους του. Τη σήμερον ημέρα, οι επτά υπέροχοί του είναι άθικτοι. Απ’τον πρώτο έως τον τελευταίο, η οποία θα μπορούσε να’ταν η περίπτωση του Kovacic, αλλά είναι ότι ο Ζιντάν έχει τυφλή πίστη στο ταλέντο του Κροάτη, τον οποίο θέλει να συνεχίσει να’χει στις εντολές του, γιατί είναι πεπεισμένος για τη δυναμική του και για το πόσα πολλά μπορεί να του δώσει κατά τη διάρκεια της σεζόν, όπως συνέβη ήδη την περασμένη σεζόν.

Είναι πιθανό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού να μπει ο Kovacic στον πειρασμό να φύγει, να του έρθει μια καλή προσφορά που να τον κάνει να εξετάσει το μέλλον του, όπως μπορεί να’ναι επίσης η περίπτωση του Marcos Llorente, αλλά τη σήμερον ημέρα ο Ζιντάν έχει σαφές ότι το κέντρο δεν αγγίζεται, ότι τους θέλει όλους.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.