News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Guardiola πείθει τον Danilo, ο οποίος είναι ένα βήμα απ’τη Manchester City

Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017

Του Hugo Cerezo

Το citizen club προσπερνάει την Τσέλσι στο παζάρι

Ο Danilo είναι ένα βήμα απ’τον να γίνει νέος παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι. Το citizen σύνολο έχει προσπεράσει την Τσέλσι στο παζάρι για τον Βραζιλιάνο μπακ, ο οποίος, αν δεν αλλάξει τίποτα θα βρεθεί στο Etihad στις επόμενες μέρες. Η συμφωνία μεταξύ του συλλόγου και του παίκτη είναι ολική σε αναμονή του να κάνει η City το ίδιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο κατ 'αρχήν δεν θα σημάνει κανένα πρόβλημα, δεδομένου ότι πριν την ανάληψη της επιχείρησης είχαν ήδη διασφαλίσει ότι θα έφταναν στην τιμή της εξόδου του Danilo, μεταξύ 30 και 35 εκατομμύρια.

Οι τελευταίες ώρες ήταν καθοριστικές έτσι ώστε ο Danilo να’χει αλλάξει την ιδέα του να υπογράψει για την Τσέλσι του Αντόνιο Κόντε. Μπροστά στην «μπλε» παθητικότητα στις διαπραγματεύσεις μετά το πέρασμα των ημερών, η City μπήκε δυνατά στο παζάρι, κι ο Guardiola κατέληξε να πείσει τον παίκτη. Η υπογραφή του δεξιού μπακ Walker δεν έχει αποτελέσει κανένα εμπόδιο. Η ευελιξία του Βραζιλιάνου (στις δύο πλευρές και στη μεσαία γραμμή) έχει υπάρξει καθοριστική ώστε να ταιριάξει στα σχέδια του Pep.

Ως εκ τούτου, ο Danilo είναι πολύ κοντά στο κλείσιμο της εποχής του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Υπέγραψε πριν δύο σεζόν αφού έλαμψε στην Πόρτο, ήρθε για ν’ανταγωνιστεί με τον Carvajal, ο οποίος κατέληξε να επιβληθεί στη μάχη για μια θέση, ενώ ο Danilo κατέληξε να πείσει γνωστούς και ξένους με την απόδοσή του στο τέλος αυτής της σεζόν, μετά τον τραυματισμό του «Carva». Μάλιστα, ο Ζιντάν δεν ήθελε να τον χάσει, αλλά ούτε και του έχει κλείσει τις πόρτες αμετάκλητα, γνωρίζοντας ότι ο Danilo θέλει να παίζει και να μην είναι συνήθης αναπληρωματικός με το Mundial της Ρωσίας στο τέλος της σεζόν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.