News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Danilo παίρνει το δρόμο της εξόδου απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης με προορισμό την Chelsea

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Το λευκό club ζητά 35 εκατομμύρια ευρώ

O Danilo παίρνει το δρόμο της εξόδου απ’της Ρεάλ Μαδρίτης. Η επιμονή του Αντόνιο Κόντε να’χει τον Βραζιλιάνο μπακ και η δυνατότητα να’χει περισσότερα λεπτά κι ένα σύστημα παιχνιδιού που του ταιριάζει καλύτερα, έχει οδηγήσει τον πρώην της Πόρτο να επιλέξει τη δυνατότητα να κάνει το άλμα στην Πρέμιερ, μετά το πέρασμά του απ’το πορτογαλικό πρωτάθλημα και τη Laliga.

Η Τσέλσι έχει κάνει μια πρώτη προσέγγιση στους ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά μέχρι στιγμής δεν φτάνει σ’αυτά τα 35 εκατομμύρια ευρώ που ζητά η madridista οντότητα ως τιμή εξόδου του μπακ. Ο σύλλογος του οποίου προεδρεύει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αφήνει να περάσουν οι μέρες, σε μια προσπάθεια να ρίξει κάπως η madridista οντότητα τις οικονομικές απαιτήσεις, αλλά η συμφωνία φαίνεται κοντά.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει κάποιο πρόβλημα σε περίπτωση που ο Danilo αποφασίσει να συνεχίσει μια ακόμη σεζόν, ως εκ τούτου δεν σκοπεύει να πέσει απ’αυτό το ποσό ή τουλάχιστον δραστικά.

Ο Conte το’χει ξεκάθαρο και δεν σκέφτεται να εγκαταλείψει την τακτική που του έδωσε την Premier με δύο μπακ χαφ και τρεις στόπερ. Οι παίκτες προσαρμόστηκαν στην εντέλεια, με τον Azpilicueta ως επικεφαλής της άμυνας. Ο Marcos Alonso ήρθε πέρυσι το καλοκαίρι κι έγινε ιδιοκτήτης της αριστερής πτέρυγας. Τώρα, ο Ιταλός προπονητής θέλει να επαναλάβει ο Danilo ότι έκανε ο πρώην των Ρεάλ Μαδρίτης κα Φιορεντίνα, έχοντας πολύ παρουσία στην επίθεση.

Ο Βραζιλιάνος είχε αμφιβολίες για το ποια θα’ταν η καλύτερη λύση για το μέλλον του. Το φινάλε της σεζόν, με παρουσία σε σημαντικά παιχνίδια, τον οδήγησε να εγκαταλείψει την ιδέα της εξόδου απ’την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά η δυνατότητα να γίνει αδιαμφισβήτητος στην Τσέλσι και, έτσι, ν’ανακτήσει όλες τις πιθανότητες να βρεθεί στο Mundial της Ρωσίας, του έχει επαναφέρει την αρχική ιδέα του ν’αναζητήσει τη ζωή μακριά απ’το Μπερναμπέου.

Αν πουλήσει τελικά η Ρεάλ Μαδρίτης τον Danilo, η πρώτη ιδέα είναι να ψάξει έναν αντικαταστάτη με χαρακτήρα επείγοντος, τουλάχιστον για τώρα. Εμφανίζονται ονόματα παικτών που παρακολουθούνται και προσφέρονται, κυρίως αυτό του Βέλγου της PSG, Meunier, όπως ενημέρωσε το Soy Madridista.

Το madridista τεχνικό επιτελείο θέλει να εξετάσει τον Achraf αυτές τις μέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη συνέχεια ν’αποφασίσει το μέλλον του Μαροκινού κι αναφορικά με τη δυνατότητα  να ενεργήσει ως αναπληρωματικός της πρώτης ομάδας και βασικός με την Castilla. Επιπλέον η επιλογή του Nacho ως μπακ εμφανίζεται επίσης στα σχέδια του Zizou. Ο προπονητής θεώρει τον canterano ως έναν ακόμα στόπερ, αλλά ξέρει ότι μπορεί να υπολογίζει σ’αυτόν για να καταλάβει τη δεξιά πλευρά, όπως έκανε τα τελευταία χρόνια με την αριστερή. Αν τελικά δεν υπάρξει συμφωνία με την Τσέλσι, ο Danilo θα’ναι ευπρόσδεκτος απ’τον Ζιντάν και τους συμπαίκτες του.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.