News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano Ronaldo σκέφτεται μόνο λευκά

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Των David G. Medina και Sergio Fernández

Ο CR7 επιβεβαιώνει στη MARCA ότι θα συνεχίσει να παλεύει για τίτλους με τη madridista φανέλα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκέφτεται μόνο λευκά, σε λευκά madridista. Ενώ εξαντλεί τις τελευταίες μέρες των διακοπών (η προετοιμασία του θα ξεκινήσει στα τέλη αυτού του μήνα), ο Πορτογάλος αστέρας έχει κάνει ένα μπάνιο από πλήθη στη Σαγκάη. Ένα ακόμα σ’ένα μακρύ καλοκαίρι, πολύ μακρύ για τους οπαδούς του, που σημαδεύτηκε απ’το εξώφυλλο της Α Bola, στο οποίο αποκάλυπτε ότι το αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε καμία πρόθεση, ως αντίδραση στα προβλήματά του με το ισπανικό δημοσιονομικό ταμείο, να επιστρέψει στην ισπανική πρωτεύουσα και στον σύλλογο με τον οποίο έχει κερδίσει τα πάντα κατά τη διάρκεια των τελευταίων οκτώ ετών.

Σβήνοντας εκείνη τη φωτιά με σιωπή και χωρίς να φτάσει να συμβεί η ανακοινωμένη συνάντηση με τον Florentino Pérez, ο παίκτης αποκαλύπτει την πρόθεσή του να συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από τότε που μετατράπηκε σ’ένα παγκόσμιο αστέρι. Δεν είναι τίποτα άλλο απ’το να κερδίζει τίτλους. Ατομικούς. Συλλογικούς... Αλλά με την ίδια φανέλα με την οποία έχει κερδίσει τρία απ’τα τέσσερα τελευταία Champions League, αυτά της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Η κατάκτηση σημαντικών τροπαίων με την ομάδα μου πέρυσι ήταν σπουδαία, όπως και τα ατομικά τρόπαια, το να το κάνω και πάλι θα’ταν καλό», διέρρευσε ο Πορτογάλος σε αποκλειστικές δηλώσεις στη MARCA για να δείξει την επιθυμία του να συνεχίσει να σημαδεύει μια εποχή. «Να το κάνω και πάλι», φράση που πρέπει να τονιστεί διότι είναι η πρώτη φορά, από τότε που έκανε δημόσια τη δυσαρέσκειά του για τα φορολογικά του θέματα, που ο Cristiano δείχνει δημόσια το δρόμο της συνέχειας. Με λίγα λόγια, ο CR7 θα παραμείνει στη Μαδρίτη για να συνεχίσει να γράφει ιστορία.

Γι’αυτό, κι ο Πορτογάλος το ξέρει καλύτερα απ’τον καθένα, δεν υπάρχει άλλη συνταγή πέρα απ’την δουλειά. Το να’ναι ο πρώτος που φτάνει στο Valdebebas κι ο τελευταίος που φεύγει. «Πρέπει να εργαστείς σκληρά, χρόνο με το χρόνο. Θα συνεχίσω να το κάνω. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Είναι το πάθος μου», διευκρίνισε σ’αυτήν την εφημερίδα, αυτός που είναι πλέον ο τρίτος αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ένα διαλογισμένο σχέδιο 

Για την επίτευξη αυτών των επιτυχιών, αφού σβηστεί οριστικά η φωτιά που προκλήθηκε απ’τις αμφιβολίες του, ο Ρονάλντο θα εφαρμόσει και πάλι την πρακτική που τον οδήγησε, απ’το χέρι του Zizou, να κατανείμει τις προσπάθειες και τους αγώνες για την πρώτη φορά στην καριέρα του. Το τελικό αποτέλεσμα (τίτλοι της Liga και του Champions League μ’ένα απίστευτο χείμαρρο γκολ του Πορτογάλου και στα δύο τουρνουά) θα κάνει να επαναληφθεί ο χάρτης πορείας για να συνεχίσει ν’αυξάνει ένα θεαματικό παλμαρέ.

Έτσι, το ντεμπούτο του, όπως ενημέρωσε αυτή η εφημερίδα, θα’ναι στο Supercopa της Ισπανίας ενάντια στη Μπαρτσελόνα. Η Μαδρίτη θα’χει παίξει ήδη το Ευρωπαϊκό, αλλά η πρεμιέρα του CR7 θα πραγματοποιηθεί στο Καμπ Νόου. Ίσως, μαζί με το Bernabeu, το γήπεδο όπου θα’χει περισσότερη απήχηση μια χειρονομία ενός παίκτη ο οποίος θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα της Μαδρίτης τη φετινή σεζόν.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.