News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano Ronaldo έχει ακόμα χρέος στους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης

Τρίτη 25 Ιουλίου 2017

Η άποψη του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έριξε πριν από ένα μήνα αυτό που όλοι σκέφτονταν ότι επρόκειτο να είναι η βόμβα του καλοκαιριού (αυτό του Neymar έχει περισσότερο ρεύμα και περισσότερη βάση). Μην αμφιβάλετε ότι ο Πορτογάλος ήξερε τέλεια αυτό που η εφημερίδα «Α Bola» επρόκειτο να δημοσίευε σχετικά με την επιθυμία του να αποχωρήσει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι συντοπίτες του Πορτογάλου είχαν το ok του παίκτη και του εκπροσώπου του.

40 μέρες αργότερα κάνει πίσω και μιλά για πρώτη φορά για το μέλλον του. Διαβεβαιώνει ότι μένει για να συνεχίσει να κατακτά τίτλους στην ομάδα του. Τέλεια. Ο CR7 στέλνει το μήνυμα και πιστεύει ότι, μ’αυτές τις δηλώσεις που έχει κάνει στη MARCA, έχει κλείσει την πόρτα στην συζήτηση κι ό, τι τα πάντα έχουν ξεχαστεί. Λοιπόν, κάνει λάθος. Και πολύ.

Ο Ρονάλντο έχει χρέος με τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης και, ιδιαίτερα με τους ηγέτες της. Δεν φτάνει το «να συνεχίσω να κατακτάω τίτλους με την ομάδα μου». Οι οπαδοί περιμένουν κάτι περισσότερο, μια συγγνώμη για περισσότερο από ένα μήνα σιωπής μετά την κανονικότατη δήλωση μιας επιθυμίας να φύγει. Ο Πορτογάλος το ξέρει και πρέπει να κάνει αυτό το βήμα όταν μπορέσει και μ’έναν πειστικό τρόπο.

Οι λευκοί οπαδοί τον λατρεύουν, επειδή τα γκολ του έχουν δώσει πολλά στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι οπαδοί περιμένουν κάτι περισσότερο απ’τον παίκτη που έχει υπάρξει και είναι η αναφορά κι ένας απ’τους πιο καθοριστικούς στην ιστορία της madridista οντότητας. Δεν τους φτάνει το ότι έκανε πίσω. Χρειάζονται κάτι περισσότερο επειδή θεωρούν ότι το club τους έχει μείνει στο παρασκήνιο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα απ’το επιθυμητό.

Η συγχώρεση είναι δυνατή, αλλά ο Ρονάλντο πρέπει να’ναι προετοιμασμένος διότι η απόσταση που είχε εξαφανιστεί μεταξύ των οπαδών και του παίκτη υπάρχει και πάλι. Δεν επέλεξε το σωστό δρόμο για να τελειώσει τις άδικες αποδοκιμασίες κι αν ακουστούν εκ νέου θα’ναι με υπαιτιότητά του. Έχει χρόνο για να ζητήσει συγγνώμη για κάτι το οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καμία ενοχή.

Οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκαν πολύ από πάνω απ’την κατάσταση. Απ’την αναταραχή της εμφάνισης της είδησης μέχρι τον χρόνο και το χώρο που έδωσαν στον Ρονάλντο για να επιστρέψουν τα πάντα πίσω στην ύπαρξή τους. Τίποτα δεν τους αλλάζει τον παλμό. Ήταν θέμα χρόνου. Τα πάντα συνεχίζουν το ίδιο. Η σχέση με τον Πορτογάλο, και το συμβόλαιο του CR7 με την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι πάντες και τα πάντα, ανέπαφα.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.