News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Bale δεν σκέφτεται να φύγει απ’την Ρεάλ Μαδρίτης

Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017

Του Juan Ignacio García Ochoa

Ο Ουαλός θέλει να πετύχει μόνο στο λευκό club

Ο Ουαλός περνά τις φήμες που τον βγάζουν έξω

Δεν ακούει καμία προσφορά και θα’φευγε μόνο αν ου το διέταζε το club

Ο Gareth Bale δεν σκέφτεται να φύγει απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ούτε καν. Έτσι το διαβεβαιώνουν στη MARCA οι άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλύτερα. Ο Ουαλός έχει κατά νου μόνο να επιτύχει με τη λευκή ομάδα και στα άμεσα σχέδια του μπαίνει μόνο το να βρει φόρμα σ’αυτή την προετοιμασία για να κάνει την καλύτερη δυνατή σεζόν με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. «Έχει πολύ όρεξη να εξιλεωθεί», λένε όσοι τον γνωρίζουν καλύτερα.

Η περισσότερο από πιθανή άφιξη του Mbappé έχει εξαπολύσει τις τελευταίες μέρες όλα τα είδη των φημών, τόσο στην Ισπανία όσο και στην Αγγλία, για την πιθανή αποχώρηση του απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Ουαλός απομακρύνεται απ’όλο τον θόρυβο -είναι συνηθισμένος να βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα- και στον πιο στενό του κύκλο δεν κουράζεται να λέει ότι πρόκειται να μείνει στη Μαδρίτη, όπου είναι ευτυχισμένος κάθε μέρα μέσα κι όπου έχει ακόμα πολλούς εκκρεμείς λογαριασμούς σε ποδοσφαιρικό επίπεδο.

Είναι αλήθεια ότι στις αρχές του καλοκαιριού, ο Ζιντάν είχε διαρρεύσει στις συνομιλίες του με το club ότι η υπογραφή του Mbappé θα άντεχε μόνο αν έφευγε ένα απ’τα μέλη του BBC, αλλά στις 28 Ιουλίου, η πιθανότητα να εγκαταλείψει ο Bale την λευκή πειθαρχία είναι πρακτικά μηδενική. Επειδή ούτε το club έχει απευθυνθεί στον Bale για να του υπαινιχθεί ότι αναζητείται μια έξοδος, ούτε ο Gareth είναι πρόθυμος να την αναζητήσει εθελοντικά. Θέλει μόνο να παίξει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Μέχρι το 2022

Ο Μπέιλ ανανέωσε το συμβόλαιό του την περασμένη σεζόν μέχρι το 2022 με την σταθερή ιδέα του να κάνει μια μακρά καριέρα στον σύλλογο. Υποστηριζόμενος απ’τον πρόεδρο και τη Αθλητική Διεύθυνση, ο Ουαλός απέμενε συνδεδεμένος με τη Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι τα 33 έτη. «Είναι η σύμβαση της ζωής μου, θέλω ν’αποσυρθώ εδώ», διαβεβαίωσε στις 30 Οκτωβρίου. Επιπλέον, μετατρέπονταν στον δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο ρόστερ, με σχεδόν 17 εκατομμύρια καθαρά ανά έτος. Ένα galáctico συμβόλαιο που δεν σκέφτεται να τερματίσει εννέα μήνες αργότερα.

Σε πλήρη κύμα φημών για την πιθανή αποχώρησή του με την άφιξη του Mbappé και το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μόνο μία περίσταση θα μπορούσε να παρακινήσει την έξοδό του απ’την λευκή ομάδα αυτό το καλοκαίρι. Και είναι, ο Florentino Pérez, ο μεγάλος υποστηρικτής του όλα αυτά τα χρόνια, να του’λεγε προσωπικά να΄φευγε απ’την Ρεάλ Μαδρίτης. Αλλά δεν φαίνεται να πρόκειται να συμβεί τέτοια περίσταση.

Επειδή ο Florentino εξακολουθεί να πιστεύει τον Ουαλό και γιατί, αν έχει χαρακτηρίσει κάτι όλη την θητεία του είναι ότι σέβεται τις συμβάσεις που έχουν υπογράψει οι παίκτες του. Ο παίκτης που έχει συμβόλαιο και θέλει να συνεχίσει στη Μαδρίτη, συνεχίζει. Κι αυτός που θέλει να φύγει, πάντα εφόσον πληρώνουν, φεύγει. Και οι δύο περιπτώσεις έχουν συμβεί πρόσφατα. Με τον Mariano το περασμένο έτος, -ο οποίος δεν ήθελε να φύγει υπό καμία περίπτωση- και με τον Morata αυτό το καλοκαίρι, που ζήτησε απ’την ομάδα να τον πουλήσει. Έφυγε για 80 εκατομμύρια, που είναι το ποσό στο οποίο είχε κοστολογηθεί.

Σε φάση εκκίνησης

Ο Μπέιλ, ο οποίος δεν έχει πραγματοποιήσει απ’το 2013 ούτε μία συνομιλία με άλλο σύλλογο, ξεκίνησε βασικός στα πρώτα δύο παιχνίδια της προετοιμασίας και, παρόλο που δεν έχει λάμψει, έχει δείξει ότι σωματικά έχει φτάσει σε ένα καλό τόνο μετά τις διακοπές.

Ο Ουαλός έζησε μια δοκιμασία με τους τραυματισμούς της περσινής χρονιάς και φέτος το καλοκαίρι έχει προσέξει ιδιαίτερα για να φτάσει στην έναρξη της προετοιμασίας σε τέλεια κατάσταση. Παρακολουθούμενος ανά πάσα στιγμή απ’τις νέες ιατρικές υπηρεσίες του κλαμπ κι απ’τον Jaime Benito, τον φυσιοθεραπευτή της εμπιστοσύνης του, το 11 της Ρεάλ Μαδρίτης ελπίζει να ζήσει μια σεζόν ελεύθερη από τραυματισμούς για να μπορέσει να δείξει όλη την δυναμική του.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.