News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Achraf θα μείνει στη Μαδρίτη αν πείσει τον Zidane

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Του Hugo Cerezo

Η έξοδος του Danilo θα του άνοιγε μια θέση στο ρόστερ

Ο Achraf Hakimi μπορεί να γίνει παίκτης της πρώτης ομάδας της Real Madrid την επόμενη σεζόν. Ο canterano έχει ακόμα πιθανότητες να μείνει στον Λευκό Οίκο αφού το μέλλον του Danilo είναι στον αέρα περισσότερο από ποτέ. Ο Arra, όπως είναι γνωστός στην La Fábrica, αντιμετωπίζει ως εκ τούτου την δεύτερη προετοιμασία του με τους μεγάλους με την πρόκληση του να πείσει τον Zidane. Αν το καταφέρει, μπορεί να’χει θέση. 

Εκ των προτέρων, η έξοδός του ως δανεικός σε μια ομάδα της LaLiga για να ψηθεί στο πρώτο επίπεδο, θεωρούνταν δεδομένη, όπως συνέβη το περασμένο έτος με παίκτες όπως ο Vallejo ή ο Marcos Llorente. Μάλιστα, απ’όλα τα ενδιαφερόμενα club, η Alavés -προορισμός των Enzo Zidane και Burgui, που έφυγαν πρόσφατα απ’τη Μαδρίτη- ήταν αυτή που βρίσκονταν, και βρίσκεται, στην πολ ποζίσιον.

Επειδή αν ο Danilo καταλήξει να συνεχίσει στα λευκά -έκβαση τη σήμερον ημέρα λίγο πιθανή- η ο Achraf να μην δείξει το επίπεδο, η πόρτα της Alavés θα παραμείνει ανοιχτή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για έναν παίκτη με μια εξέλιξη χωρίς όρια. Μάλιστα, είναι πλέον, στα 18 του, διεθνής με την ανδρών του Μαρόκου, εθνική που ήθελε πάντα να υπερασπιστεί λόγω της καταγωγής του, παρά το ότι έχει γεννηθεί στην Getafe.

Αν μείνει, θα μπορούσε ίσως να βρίσκεται στην πειθαρχία της πρώτης ομάδας κατά τη διάρκεια της βδομάδας και να κατεβαίνει στην Castilla για να παίζει, όταν δεν θα τον χρειάζεται ο Zidane, μια φόρμουλα έτσι ώστε να εκπαιδεύεται επάνω και να μην χάσει ένα έτος παίζοντας σποραδικά.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.