News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Μια κόντρα μεταξύ Guardiola και Conte για τον Danilo

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Του Hugo Cerezo

Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι παζαρεύουν για τον Βραζιλιάνο

Ζινεντίν Ζιντάν, Αντόνιο Κόντε και Pep Guardiola έχουν διάφορα κοινά πράγματα, αλλά τώρα έχουν όλοι τους έναν παρονομαστή που τους ενώνει: επιθυμούν να’χουν τον Danilo την επόμενη σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος διεθνής έχει αποφασίσει πρακτικά να εγκαταλείψει την λευκή πειθαρχία, παρά το ότι ο προπονητής του δεν θέλει να τον χάσει. Ενώ ο σύλλογος του ανοίγει την πόρτα, (πάντα εφ 'όσον πληρωθούν τουλάχιστον 30 εκατομμύρια, που ήταν αυτό που πλήρωσαν γι' αυτόν πριν από δύο σεζόν) ο Ζιντάν δεν βλέπει με καλό μάτι την αποχώρησή του. Ωστόσο, ο προπονητής δεν θέλει να τον ζημιώσει και δεν έχει ζητήσει να ανακηρυχθεί αδιαπραγμάτευτος.

Ο «Zizou» κατανοεί ότι ο Danilo θέλει τον ρόλο που δεν μπορεί να’χει στη Μαδρίτη λόγω του ανταγωνισμού του με τον Carvajal κι ότι υπάρχουν «κορυφαίες» ομάδες που του προσφέρονται, στις οποίες προστίθεται ότι είναι έτος Mundial κι ότι η μόνη πιθανότητα που έχει ο παίκτης απ’το Bicas να βρεθεί με την Canarinha στη Ρωσία είναι να παίξει τα πάντα σ’ένα υψηλό επίπεδο.

Έτσι έχουν τα πράγματα, και αφότου η Γιουβέντους, η οποία ήταν η πρώτη που πήγε για τον πρώην της Πόρτο, έπεσε στο παζάρι καθώς ο παίκτης δεν έβλεπε με καλό μάτι να βρεθεί στο Τορίνο, απομένουν δύο διεκδικητές για να προσπαθήσουν να τον πείσουν, και δεν είναι δύο οποιοιδήποτε μνηστήρες: Antonio Conte και Pep Guardiola.

Καθοριστικές μέρες

Αυτή την εβδομάδα ο Danilo μπορεί ήδη να’χει προορισμό. Οι κινήσεις στις τελευταίες ώρες θα’ναι καθοριστικές έτσι ώστε να καταλήξει ο παίκτης στο Stamford Bridge ή στο Etihad. Για τον Conte, η άφιξή του είναι κλειδί για την ενίσχυση της δεξιάς πλευράς, όπου ο Ιταλός είχε τον Moses κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Στην περίπτωση του Guardiola, η υπογραφή του Walker (δεξιός μπακ) δεν είναι εμπόδιο για να προσπαθήσει να πάρει τον Danilo, ο οποίος μπορεί να παίξει επίσης στη μεσαία γραμμή ή στην αντίθετη πλευρά, επιπλέον με την αύξηση του ανταγωνισμού για τη θέση με τον Walker. Ο καθένας προσπαθεί να αποπλανήσει τον Danilo με τα κίνητρά του.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.