News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Κλεισμένη συμφωνία: ο Danilo υπογράφει για πέντε σεζόν με την City

Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

Του Hugo Cerezo

Η Μαδρίτη παίρνει 30 εκατομμύρια συν μπόνους

Όπως ενημέρωσε η MARCA τα ξημερώματα τη Τρίτης, ο Danilo θα’ναι παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι. Η συμφωνία έχει πλέον κλείσει, καθώς απέμεναν κάποιες λεπτομέρειες, και σήμερα θα’πρεπε να γίνει επίσημη και να υπογραφεί στο Λος Άντζελες, όπου συνυπάρχουν στελέχη και των δύο ομάδων.

Η City θα καταβάλει στη Μαδρίτη 30 εκατομμύρια συν πέντε σε μπόνους κι ο Danilo θα υπογράψει για πέντε σεζόν με τους citizen βλέποντας το μισθό του ν’αυξάνεται σημαντικά σε σχέση μ’αυτόν που έπαιρνε στην Ισπανία.

Η MARCA είπε ήδη ότι ο Guardiola κατέληξε να πείσει τον παίκτη τις τελευταίες ημέρες αφότου η Τσέλσι είχε πάρει το προβάδισμα, αλλά μπροστά στην καθυστέρηση του μπλε club στο κλείσιμο της επιχείρησης η City κατέληξε να πάρει τον διεθνή Βραζιλιάνο.

Ο Danilo βάζει έτσι τέλος στην πέρασμά του απ’τη Μαδρίτη, με δύο Champions League, μια Liga, ένα Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ κι ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, αποφασίζοντας να αναζητήσει εξέχουσα θέση σε άλλο σύλλογο, το οποίο στο λευκό club είχε περίπλοκο με τον Carvajal. Ο Βραζιλιάνος αναμένει στο Λος Άντζελες τη νέα του ομάδα, η οποία θα ταξιδέψει προσεχώς για ν’αντιμετωπίσει την Τετάρτη... την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.