News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η μεταγραφή του Ceballos στη Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να κλείσει μέσα σε λίγες ώρες

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Του Miguel Á. Morán

Πρόοδος στις διαπραγματεύσεις

Μετά από αρκετές μέρες άκαρπων διαπραγματεύσεων, την Τρίτη αργά το απόγευμα όλα έδειχναν ότι κατά τη χθεσινή μέρα ο Dani Ceballos θα κατέθετε στην έδρα της Laliga τα 15 εκατομμύρια ευρώ που καθορίζει η ρήτρα του με τη Μπέτις για να μπορέσει να γίνει νέος παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, το madridista σύνολο έκανε μια τελευταία προσπάθεια για την επίλυση της κατάστασης φιλικά, χωρίς το πάντα εχθρικό εργαλείο της ρήτρας. Και το χθεσινό απόγευμα πέτυχε σημαντική πρόοδο για το ξεμπλοκάρισμα της διαπραγμάτευσης με τη Μπέτις, η οποία θα μπορούσε να επιλυθεί οριστικά τις επόμενες ώρες.

Το πρόβλημα έγκειτο τόσο στα ποσά όσο και στους τύπους πληρωμών που προτείνει η Ρεάλ Μαδρίτης. Το madridista σύνολο πρόσφερε κάτι περισσότερο από 15 εκατομμύρια, αλλά με πληρωμή σε δύο δόσεις. Η Μπέτις δεν αποδέχονταν την πρόταση αυτή και, για να δώσει την έγκριση σε μια κλασματική εξόφληση, απαιτούσε ένα ποσό μεγαλύτερο από αυτό που προσφέρει η Μαδρίτη ή κάποιου είδους πρόσθετο αντάλλαγμα.

Τεταμένη κατάσταση την Τρίτη το απόγευμα

Η κατάσταση εντάθηκε τόσο που οι verdiblancos, με επικεφαλής τον Ángel Haro, προέτρεψαν τον σύλλογο της Concha Espina να ενεργοποιήσει την ρήτρα αν δεν του φαίνονταν λογικά τα αιτήματα. Αλλά ο Florentino Perez, του οποίου δεν του αρέσουν καθόλου τέτοιου είδους καταγγελίες (η υπόθεση του Theo είναι το πιο πρόσφατο παράδειγμα), έχει προσεγγίσει τις θέσεις με τη Μπέτις μ’ένα σχεδόν οριστικό τρόπο.

Η μεταγραφή του Dani Ceballos για τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι σε κίνδυνο, σε καμία περίπτωση, και το εξαετές του συμβόλαιό είναι έτοιμο. Η παρουσίασή του, εκ των προτέρων, έχει προγραμματιστεί για τις 20 Ιουλίου στο Μπερναμπέου. Κι αν όλα πάνε όπως χθες το απόγευμα, η μεταγραφή του θα κλείσει μ’έναν τρόπο με τον οποίο η Μπέτις θα πετύχει κάποιους όρους αισθητά καλύτερους απ’αυτούς που προσφέρθηκαν αρχικά απ’τους madridistas.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.