News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η παράσταση του Achraf αυξάνει τις αμφιβολίες σχετικά με το μέλλον του

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Η Μαδρίτη πρέπει ν'αποφασίσει αν θα'ναι αναπληρωματικός του Καρβαχάλ ή αν πάει στην αγορά για να υπογράψει

Δίλημμα Achraf. 45 λεπτά ήταν αρκετά για να αντιπαραβάλλουν αυτό που προοιωνίζονταν και δεν ήταν τίποτα άλλο απ'το ότι διαθέτει ποδόσφαιρο και ποιότητα. Ο canterano της Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε το δεύτερο μισό εναντίον της Manchester United κι εξέθεσε τον Blind, ενώ αποδείκνυε ότι δεν πρόκειται να φαλτσάρει στο ποδόσφαιρο της ελίτ.

Μετά την παράσταση έρχονται οι αμφιβολίες. Ο Achraf έχει δείξει ότι στα 18 του είναι ικανός να παίξει σε μια σημαντική ομάδα, αλλά τα ερωτηματικά κυριεύουν το προπονητικό τιμ και τους ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι καλύτερα να μείνει και να δει να περιορίζεται η παρουσία του στα ρεπό ή στους τραυματισμούς του Carvajal; Είναι προτιμότερο να'χει λεπτά και παρουσία σε μερικές απ'τις δεκάδες ομάδες που έχουν ζητήσει τον δανεισμό του;

Η συζήτηση έχει εγκατασταθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ζιντάν είναι ικανοποιημένος με την παρουσία του Achraf αλλά κατανοεί την πιθανή αποχώρησή του. Υπολογίζει τον Nacho κι ακόμη και τον Tejero για να καλύψει τα κενά που αφήνει ο Carvajal. Ο προπονητής βλέπει στον Μαροκινό έναν εν δυνάμει βασικό σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Οι αναφορές που υπάρχουν στο club μιλούν για χρόνο και περίοδο περισσότερης εκπαίδευσης, αλλά ξέρουν ότι έχουν ένα διαφορετικό παίκτη που καλείται να'ναι πολλά χρόνια στην πρώτη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όταν ο Danilo έθεσε την αναχώρησή του πριν μερικές εβδομάδες, κανείς από απ'την ευγενή περιοχή του Μπερναμπέου δεν είχε αμφιβολίες ότι ήταν η καλύτερη λύση και περισσότερο όταν έχουν βρει ένα σύλλογο όπως η Μάντσεστερ Σίτι που έχει καταβάλει αυτό που κόστισε, δύο χρόνια αργότερα και με αμφιβολίες σχετικά με την απόδοσή του.

Οι λογαριασμοί που κάνουν στον σύλλογο για το μέλλον της δεξιάς πλευράς μιλούν για δεκαετή κατάληψη της θέσης απ'τους Carvajal και Achraf, αλλά οι αμφιβολίες επικεντρώνονται στο κατά πόσον έχει φτάσει η ώρα ή αν ο νεαρός πρέπει ακόμα να καταλήξει να παίξει πολλά λεπτά στην Primera. Η Αλαβές τον περιμένει. Και είναι ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλει να κόψει την εξέλιξη κανενός νεαρού παίκτη και στον Μαροκινό βλέπουν ότι έχουν στα χέρια τους ένα τεράστιο ταλέντο. 

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.