News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Mónaco θωρακίζει τον Mbappé

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Του Diego Pico Sirvent

Ο σύλλογος έχει βάλει ένα άτομο για να αποτρέψει να υπάρξουν νέες δηλώσεις 

Το σημερινό εξώφυλλο της MARCA  έχει φτάσει κατευθείαν στην συγκέντρωση της Μονακό στο Saillon. Η πρωινή προπόνηση πριν απ'τον αγώνα σήμερα το απόγευμα ενάντια στην Στόουκ έχει σημαδευθεί απ'τη νέα προδιάθεση της ομάδας γύρω απ'τον Mbappé. Το monegasco club έχει αποφασίσει να θωρακίσει τον παίκτη. Ένα μέλος της οντότητας τον συνοδεύει σε κάθε μέρος ώστε να μην αλληλεπιδρά, ούτε με οπαδούς ούτε με τα μέσα ενημέρωσης. Βγαίνει φωτογραφίες με την προϋπόθεση ότι δεν είναι δεσμευτικές. Μάλιστα, ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος αρνήθηκε να υπογράψει μια φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα το πρωί, απέφυγε τη φωτογραφία μ'έναν άλλο οπαδό που φορούσε μια madridista φανέλα με το όνομα του Μπέιλ.

Οι λέξεις του Mbappé στη MARCA έχουν αφήσει το σημάδι τους στην συγκέντρωση και κατά τη διάρκεια του πρωινού κάποιο απ'τα μέλη του τεχνικού επιτελείου έψαχνε τον απεσταλμένο δημοσιογράφο της MARCA ρωτώντας κάποιους απ'τους φωτογράφους που προσπαθούσαν να καλύψουν την προπόνηση της ομάδας. Ο σύλλογος δεν θέλει ο παίκτης ν'ανοίξει ξανά το στόμα του κι έχει αποφασίσει να βάλει από πάνω του έναν άνθρωπο για να αποτρέψει να κάνει νέες δηλώσεις και να επηρεάσει η κατάσταση την ομάδα. Απ'την πλευρά του, ο παίκτης συνεχίζει να δείχνει καλό πρόσωπο στους οπαδούς και να κάνει πολύ έντονες προπονήσεις στις εντολές του Jardim.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.