News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η μεταγραφή του Dani Ceballos στη Ρεάλ Μαδρίτης θα γίνει επίσημη σήμερα

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Του Miguel Á. Morán

Οι σύλλογοι θ’ανακοινώσουν τη συμφωνία

Μπέτις και Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισαν χθες το απόγευμα μια συμφωνία για τη μεταγραφή του Dani Ceballos στο λευκό σύνολο για ένα ποσό περίπου στα 16,5 εκατομμύρια ευρώ. Σήμερα αναμένεται να γίνει επίσημη. Ο παίκτης θα παρουσιαστεί στις 20 Ιουλίου πριν ταξιδέψει στο Λος Άντζελες για να τεθεί στις εντολές του Ζινεντίν Ζιντάν.

Η διαπραγμάτευση μεταξύ των συλλόγων ήταν πολύ τεταμένη κι αυτές τις μέρες έχουν βιωθεί δύσκολες στιγμές κατά τις οποίες η συμφωνία ήταν έτοιμη να χαλάσει, το οποίο θα είχε αναγκάσει τη Ρεάλ Μαδρίτης να πληρώσει τη ρήτρα του παίκτη στη Laliga για να πάρει τις υπηρεσίες του.

Έτσι, το verdiblanco σύνολο θα εισπράξει σχεδόν 15 εκατομμύρια καθαρά απ’την πώληση του Ceballos. Ο παίκτης, απ’την πλευρά του, θα δει να εκπληρώνεται το όνειρό του να αποτελέσει μέρος απ’αυτή την σεζόν του πρώτου madridista ρόστερ, καταλαμβάνοντας την θέση που απελευθερώνει ο Κολομβιανός James Rodríguez, δανεικός στη Μπάγερν Μονάχου.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.