News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η μεγάλη μέρα του Theo ... και του Ceballos

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Του David G. Medina

Παρουσίαση του μπακ στις 20.30 κι ο bético θα υπογράψει το συμβόλαιό του μετά την ιατρική εξέταση

Σήμερα δεν θα είναι μια ακόμα μέρα για δύο απ’τις νέες προσθήκες της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο παίκτες, Theo και Ceballos, οι οποίοι θα μεγαλώσουν το madridista ρόστερ μαζί με εκείνους που επιστρέφουν από δανεισμό, τους Vallejo και Marcos Llorente.

Για τον αριστερό μπακ, προερχόμενος απ’την Ατλέτικο, θα’ναι η πρώτη φορά που περπατάει στο Santiago Bernabeu, το νέο σπίτι του, ως madridista παίκτης. Ο Theo Hernández, όπως έχουν τα πράγματα, θα παρουσιαστεί ως νέος λευκός παίκτης και θα πει τις πρώτες του λέξεις μετά την εξομολόγησή του, απ’το Λος Άντζελες, ότι το να υπογράψει για τη Μαδρίτη είναι ένα όνειρο «που είχε από μικρός».

Σήμερα, περιβαλλόμενος απ’τον Florentino Perez, θα μπορέσει να φορέσει τη λευκή φανέλα για ν’αρχίσει να παλεύει για μια θέση με ένα απ’τα πιο σημαντικά άτομα στα αποδυτήρια, τον Μαρσέλο. Ο Theo φαίνεται έτοιμος για αυτό, αλλά πρώτα πρέπει να παρουσιαστεί συνοδευόμενος απ’τον Florentino Pérez, τον ηγέτη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ceballos, όλα έτοιμα

Όμως, ο νεότερος των αδελφών Hernandez δεν θα’ναι ο μόνος πρωταγωνιστής της μέρας. Ο Dani Ceballos θα καταλήξει να ολοκληρώσει τις τελευταίες διαδικασίες για να μετατραπεί σε παίκτη της Μαδρίτης. Νωρίς το πρωί θα περάσει ιατρικές εξετάσεις, έτσι ώστε στη συνέχεια να βάλει την υπογραφή του στη σύμβαση που θα τον ενώσει με το club για τις επόμενες έξι σεζόν. Θα’μενε μόνο να μάθει την ημερομηνία που θα παρουσιαστεί ως νέος λευκός παίκτης.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.