News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Manchester United πρόσφερε στον Morata σχεδόν 13 εκατομμύρια καθαρά ανά σεζόν

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Σύμφωνα με το El Transistor του Onda Cero

Η Manchester United ήθελε να ενσωματώσει στις τάξεις της τον επιθετικό της Real Madrid Álvaro Morata. Ήταν μία απ’τις προτεραιότητες του Jose Mourinho για να ενισχύσει την επίθεση της ομάδας του και ήταν διατεθειμένος ν’αναλάβει τα υπόλοιπα για ν’αποκτήσει τον Μαδριλένο επιθετικό. 

Η προσφορά που παρουσίασε η United στους μάνατζερ του παίκτη ήταν ιλιγγιώδης. Όπως αποκάλυψε το El Transistor του Onda Cero αποτελούνταν από ένα συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών και 230.000 ευρώ καθαρά τη βδομάδα για τον παίκτη. Ετησίως το ποσό έφτανε σχεδόν τα 13 εκατομμύρια ευρώ μετά τους φόρους.

Η μεταγραφή δεν υλοποιήθηκε επειδή η Real Madrid δεν το είδε ξεκάθαρο την τελευταία στιγμή ν’απαλλαγεί από έναν παίκτη της κλάσης του Morata. Ωστόσο, την πόρτα του canterano έχουν χτυπήσει άλλες ομάδες. Μια απ’αυτές είναι η Chelsea, αλλά όπως ενημερώνει το El Transistor, ο παίκτης δεν βλέπει ξεκάθαρη αυτή την επιλογή.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.