News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Manchester United κλείνει την πόρτα στον Morata σκιαγραφώντας την υπογραφή του Lukaku

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Του Jesús Garrido

Η Μαδρίτη μένει χωρίς αυτά τα 75 εκατομμύρια

Το σύνολο που διευθύνει ο José Mourinho είναι πολύ κοντά στην πρόσληψη του Βέλγου επιθετικού της Έβερτον και θ’άφηνε πίσω το ενδιαφέρον του για τον madridista, μια πώληση την οποία η Μαδρίτη υπολόγιζε ήδη

Η μεταγραφή που φαίνονταν να’ναι κλεισμένη είναι πολύ κοντά στο να καεί. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει καταλήξει σε μια συμφωνία με την Έβερτον για την υπογραφή του Romelu Lukaku. Αυτή η μεταγραφή κάνει να κλείσει το κεφάλαιο του επιθετικού που ανησυχούσε τόσο τον José Mourinho και, ως εκ τούτου παύει να ενδιαφέρεται για τον Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος μ’αυτόν τον τρόπο εξακολουθεί να μην βρίσκει μια διέξοδο απ’την Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι στιγμής σ’αυτή την αγορά.

Σύμφωνα με το «Sky Sport», ο Lukaku θα'ναι παίκτης της United για περίπου 85 εκατομμύρια ευρώ, ένα ποσό υψηλότερο ακόμη κι από ό, τι ζητούσε η Μαδρίτη για τον παίκτη της, τον οποίο είχε κοστολογήσει σε περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο, οι κόκκινοι διάβολοι έχουν καταλήξει να προτιμήσουν τον Βέλγο επιθετικό, έναν απ'τους κορυφαίους σκόρερ της περασμένης Premier League, όπου σημείωσε 25 γκολ, το υψηλότερο νούμερό του από τότε που ήρθε στην Αγγλία με την Τσέλσι το 2011. Η Έβερτον καταφέρνει έτσι τη μεγαλύτερη πώληση στην ιστορία της με κέρδη κεφαλαίου των 50 εκατομμυρίων ευρώ, δεδομένου ότι για τον Lukaku κατέβαλε στους Blues κάτι περισσότερο από 35 εκατομμύρια το 2014. Διάφορα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αυτό μπορεί να είναι ένα πρώτο βήμα για την επιστροφή του Wayne Rooney στην Έβερτον, δεδομένου ότι δεν υπολογίζεται απ'τον Μουρίνιο.

Η ιδέα του να παίξει και πάλι με τον Ζοζέ Μουρίνιο έλκυε πολύ τον Morata. Ο πράκτορας κι ο πατέρας του παίκτη βρέθηκαν αυτήν την βδομάδα στα γραφεία του Santiago Bernabeu για να επιταχύνουν την πορεία του Μαδριλένου στην United, αλλά τώρα η ιστορία έχει πάρει μια εκπληκτική στροφή που αφήνει τόσο τον παίκτη όσο και το λευκό club με την όρεξη της μεταγραφής. Η Μαδρίτη μένει χωρίς ένα τεράστιο ποσό χρημάτων που θα'χε διευκολύνει τις κινήσεις της στην αγορά, ενώ ο Morata εξακολουθεί να αντιμετωπίζει την πρόκληση της εξεύρεσης μιας ομάδας που να τον θέλει. Μια απ'αυτές μπορεί να'ναι η Τσέλσι, η οποία ήθελε επίσης τον Lukaku και η οποία χρειάζεται έναν φορ έχοντας σιγουρέψει ότι ο Diego Costa δεν θα συνεχίσει.

Στο σύλλογο που προεδρεύει ο Florentino Pérez κλείνει επίσης μια άλλη πόρτα. Η πώληση του Morata ήταν ένα πρώτο βήμα για την υπογραφή του Kylian Mbappé. Όχι μόνο για το ποσό των χρημάτων που θα λάμβανε η Μαδρίτη και που, εν μέρει, επρόκειτο να χρησιμεύσει για τη χρηματοδότηση της επιχείρησης, αλλά επίσης και για το κενό στο ρόστερ, χωρίς αμφιβολία απαραίτητο, καθώς ο Mbappé θα'ταν, τουλάχιστον, μια απ'τις πρώτες αλλαγές για την επίθεση που αποτελείται απ'τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπέιλ και Μπενζεμά.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.