News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη μελετά την πιθανότητα του Meunier

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Ο Βέλγος μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν αρέσει στον Ζιντάν σε περίπτωση που φύγει ο Danilo

Η πιθανότητα να καταλήξει ο Danilo να φύγει απ’την Μαδρίτη είναι περισσότερο παρούσα από ποτέ. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος δεν έχει καταλήξει να γίνει βασικός λόγω της εξαιρετικής απόδοσης του Dani Carvajal, έχει μνηστήρες πρώτου επιπέδου, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει η Τσέλσι του Antonio Conte, ο οποίος θα’ταν στην ευχάριστη θέση να’χει τον πρώην της Πόρτο.

Αν τελικά, όπως φαίνεται, καταλήξει ο Danilo να πακετάρει, η Μαδρίτη εξετάζει να ενισχύσει την δεξιά πλευρά. Ν’αποκτήσει έναν παίκτη που μπορεί να ξεκουράσει τον Carvajal σε μια απαιτητική σεζόν. Κι εδώ είναι που εμφανίζεται το όνομα του Thomas Meunier. Βέλγος, παίκτης της PSG, όπου έφτασε απ’τη Μπριζ της χώρας του, 26 ετών.

Είναι ο παίκτης της αρεσκείας του Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος σίγουρα ζαλίστηκε με το ματς που έκανε εναντίον της Μπάρτσα στο 4-0, που ανατράπηκε στη συνέχεια στο Camp Nou στην τελευταία έκδοση του Champions League. Εκεί έδειξε ότι είναι ένας ολοκληρωμένος μπακ, γρήγορος, σίγουρος πίσω και γρήγορος για να φτάνει στην τελική γραμμή. Ένας Βέλγος Carvajal, εν τέλει.

Ο Meunier, όπως έχουν τα πράγματα, είναι ένα όνομα στο τραπέζι στα γραφεία του Τ4 του Bernabeu που μπορεί να προκαλέσει πολλή συζήτηση στις επόμενες εβδομάδες. Αλλά πριν μπει, πρέπει να βγει. Η άφιξη του Dani Alves στην PSG (παρουσιάστηκε χθες το απόγευμα με τον αριθμό 32) θα μπορούσε να διευκολύνει την αποχώρηση του Βέλγου δεξιού μπακ.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.