News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη ξεκουράζεται πλέον στο Λος Άντζελες

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Του Pablo Polo

Ο Ζιντάν και οι 26 παίκτες προσγειώθηκαν μετά από 12 ώρες πτήσης

Η Ρεάλ Μαδρίτης περιοδεύει πλέον στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η αποστολή προσγειώθηκε στο Atlantic Aviation του Λος Άντζελες, ένα μικρό αεροδρόμιο στα περίχωρα της μεγαλούπολης στις 20:15 τοπική ώρα, 05:15 στην Ισπανία, μετά από κάτι περισσότερο από 12 ώρες πτήσης. Η αποστολή προσγειώθηκε με επικεφαλής τον Ζινεντίν Ζιντάν, χωρίς τον Florentino Perez, ο οποίος θα ενταχθεί αργότερα στη σκηνή, και τους 26 παίκτες που έχουν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για να κάνουν την προετοιμασία. Λείπει ο Sergio Ramos, ο οποίος θα ενωθεί αύριο και οι Vallejo, Asensio, Marcos Llorente και Κριστιάνο. Ο Πορτογάλος δεν θα εμφανιστεί φέτος στις ΗΠΑ. Λογικά, περισσεύει πάνω από ένας παίκτης, παρά την έξοδο του James. Μεταξύ των μελών του ρόστερ, δεν έλειψε ο Morata, ο οποίος παραμένει παίκτης της Μαδρίτης. Τον κατάλογο των 26 συμπληρώνουν επίσης οι επτά canteranos που έχουν ενταχθεί στην περιοδεία, μεταξύ παικτών της Juvenil του Guti και της Castilla.

Η Μαδρίτη έφτασε λίγο μετά τις 21:30 στο ξενοδοχείο Beverly Hills, όπου διαμένει κάθε φορά που κάνει την προετοιμασία στο Λος Άντζελες. Η ομάδα θα εργαστεί για μια ακόμη φορά στις αθλητικές εγκαταστάσεις του UCLA. Η τελευταία φορά ήταν πριν από τρεις σεζόν, με τον Αντσελότι στον πάγκο.

Η Μαδρίτη έχει βρεθεί ήδη έντεκα φορές σε περιοδεία στις Ηνωμένες Πολιτείες σ’αυτόν τον αιώνα. Η πρώτη ήταν η Μαδρίτη των galácticos, το 2002, αλλά σ’αυτό το δεύτερο στάδιο του Florentino, το UCLA έχει υπάρξει ο πιο συνήθης προορισμός: δύο σεζόν με τον Μουρίνιο, ο οποίος προπονείται επίσης αυτές τις μέρες με την United στο αμερικανικό πανεπιστήμιο δίπλα στην λευκή ομάδα, δύο με τον Αντσελότι και μια πέμπτη τώρα με τον Ζιντάν.


Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.