News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ένα βήμα χωρίς δισταγμούς απ’το πρώτο λεπτό

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Του David G. Medina

Ο Theo αποφάσισε να πάει στη Μαδρίτη παρά τις προσφορές ... και τις «πιέσεις»

Δεν ήταν εύκολη η απόφαση που ελήφθη απ’τον Theo Hernández ν’αλλάξει την Ατλέτικο για την Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι, μαζί με μια μεταγραφή Μαδρίτη-Μπαρτσελόνα ή αντίστροφα, η πιο περίπλοκη που μπορεί να πραγματοποιηθεί στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Τα λίγα προηγούμενα σε όλη την ιστορία, μετρημένα μαζί με την είδηση σ’αυτές τις γραμμές, είναι το καλύτερο παράδειγμα.

Αλλά ο Theo το είχε ξεκάθαρο από την πρώτη στιγμή στην οποία η Ρεάλ Μαδρίτης του πρότεινε να αποτελέσει μέρος του νέου πρότζεκτ της. Πέρα απ’τις οικονομικές ποσότητες (που είναι επίσης σημαντικές, φυσικά) επικράτησε η επιθυμία του παίκτη να φορέσει τα λευκά.

Γι’αυτό απέρριψε την προσφορά της ανανέωσης κι αύξησης που του έκανε η Ατλέτικο. Γι 'αυτό δεν θέλησε ν’ακούσει τις προτάσεις των μεγάλων της Ευρώπης που χτύπησαν την πόρτα του για να πάρουν τον αριστερό μπακ αποκάλυψη της περασμένης σεζόν.

Γι’αυτό επίσης, ίσως το πιο εκπληκτικό, δεν θέλησε να υποκύψει στις «πιέσεις» που δέχτηκε για να πάει στη Barcelona πριν απ’τη Μαδρίτη ... Ακόμα και σε μια τιμή πιο χαμηλή απ’αυτήν που κατέβαλε τελικά το λευκό club.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.