News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ελεύθερη λωρίδα για τον Carvajal

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Του J.L. Calderón

Του χορηγούνε γαλόνια άθικτου

Η αποχώρηση του Danilo στην City δίνει ελεύθερη οδό στον Carvajal, ο οποίος θα ενισχύσει περαιτέρω το καθεστώς του του βασικότατου στη δεξιά πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης. Πάει καιρός που δεν υπήρχε αμφιβολία γι 'αυτό, αλλά η έξοδος του Βραζιλιάνου και το πλάνο που έχει η Μαδρίτη για να καλύψει αυτή την απώλεια χορηγούν στον canterano τα γαλόνια του γενικού αρχηγού της δεξιάς πτέρυγας στη madridista άμυνα.

Η μεταγραφή του Danilo, ανίκανος να αντιπαρατεθεί στην ώθηση του Carvajal κατά τη διάρκεια των δύο σεζόν του στη Μαδρίτη, συμβαίνει επειδή ο σύλλογος δέχεται το καθεστώς άθικτου του λευκού «2» και δεν βλέπει απαραίτητο να’χει δύο κορυφαίους μπακ στο ρόστερ. Το club υπέγραψε τον Danilo σε πλάνο galáctico το καλοκαίρι του 2015 για να καλύψει τις πλάτες. Ο Carvajal έδειχνε τρόπους, αλλά είχε μόλις μια χρονιά στο σύλλογο και προτιμήθηκε να ενισχύσει την πλευρά ενώπιον της ευκαιρίας να υπογράψει τον Βραζιλιάνο.

Αλλά απ’την άφιξη του Danilo, η μορφή του Carvajal αυξήθηκε θεαματικά, φτάνοντας να μετατραπεί σ’έναν απ’τους καλύτερους δεξιούς μπακ στον κόσμο. Ο canterano δεν έδωσε καμία δυνατότητα στον ανταγωνιστή του στη δεξιά πλευρά. Την ίδια στιγμή, ούτε κι ο Danilo ήταν τυχερός και δεν πρόσφερε ποτέ την έκδοση που αναμένονταν απ’αυτόν.

Δύο χρόνια αργότερα, με τον Carvajal εδραιωμένο ως έναν κορυφαίο μπακ και άθικτο για τον Ζιντάν, η Μαδρίτη δεν είχε κανέναν ενδοιασμό ν’ανακτήσει την επένδυση που έκανε για τον Danilo και να εξετάσει την κατάσταση με διαφορετικό τρόπο, πλέον με την σιγουριά ότι στον Carvajal (25 ετών) έχει έναν βασικότατο στην πλευρά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Canterano κι αδιαμφισβήτητος, περισσότερα δεν μπορεί να ζητήσει.

Το απόλυτο αφεντικό

Τώρα το σχέδιο είναι να σεβαστεί τα γαλόνια του Carvajal, στον οποίο δεν θα φέρει έναν ανταγωνιστή στη θέση του στο στυλ του Danilo. Η Μαδρίτη δεν θα υπογράψει άλλον κορυφαίο μπακ και θα περιοριστεί στο να ψάξει για ένα αναπληρωματικό για να καλύψει τις απουσίες του canterano.

Μια λύση που φαίνεται ότι ο ZZ θα βρει στο ρόστερ, όπου υπολογίζει την ευελιξία του Nacho, την πιθανότητα να μείνει με τον Achraf ή τον Tejero και, ακόμα να πειραματιστεί με τον Lucas, που θα μπορούσε να’ναι μια καλή πηγή αν ο Nacho πρέπει να παίξει ως στόπερ.

Μια άλλη επιλογή, να ψάξει στην αγορά έναν καλό, ωραίο και φθηνό μπακ που ν’αποδεχθεί τον ρόλο του αναπληρωματικού, γιατί μετά την αποχώρηση του Danilo στην City αυτό που είναι σαφές είναι ότι ο Carvajal έχει την λωρίδα ελεύθερη.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.