News Update :

powered by Agones.gr - livescore

50 μέρες μετά τo Cardiff

Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Του Pablo Polo

Οι λευκοί επιστρέφουν με πολλές αλλαγές: νέοι γιατροί, άφιξη του Ραούλ, αντίο στον Morata...


Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει και πάλι ένα παιχνίδι 50 ημέρες αργότερα. 50 ημέρες από τότε που η ομάδα που καθοδηγείται απ’τον Zinedine Zidane, ανακηρύχθηκε πρωταθλήτρια του Champions League στο Cardiff. Μια ιστορική ομάδα που βρήκε μια θέση στις χρυσές σελίδες του λευκού συνόλου μετά την κατάκτηση δύο διαδοχικών Ευρωπαϊκών Κυπέλλων και την επίτευξη ενός νταμπλ Τσάμπιονς Λιγκ-Liga, 59 χρόνια αργότερα. Αλλά μια ομάδα που έχει αλλάξει κι αρκετά σ’αυτό το χρονικό διάστημα.

Ξεκινώντας απ’τους παίκτες. «Μακάρι να κρατήσει πολύ αυτό το ρόστερ», είπε ο Ράμος μετά το Κάρντιφ. Και παρόλο που ο κύριος πυρήνας συνεχίζει, η πραγματικότητα είναι ότι έχουν υπάρξει πολλές αλλαγές. Σημαντικοί παίκτες όπως ο Morata ή ο James έχουν πακετάρει κι έχουν αφήσει τον Chamartin. Το ίδιο όπως ο Pepe, ο Coentrao ή ο Danilo, που ολοκληρώνουν μέχρι στιγμής τη λίστα των αποχωρήσεων του ρόστερ. Και στον τομέα των αφίξεων, έχουν ενταχθεί πέντε παίκτες στην Ρεάλ Μαδρίτης. Έχουν επιστρέψει απ’τους δανεισμούς τους οι Vallejo, Mayoral και Llorente. Ενώ το λευκό club έχει υπογράψει τον Theo Hernández και τον Dani Ceballos.

Ακριβώς στην παρουσίαση αυτού του τελευταίου, έκανε ντεμπούτο την περασμένη Πέμπτη ο νέος εκτελεστικός της ομάδας, Ραούλ. Και είναι ότι αλλαγές έχουν υπάρξει επίσης στην madridista διοίκηση. Το μυθικό 7 έχει ενσωματωθεί για να συνοδεύσει τον José Ángel Sánchez, γενικό διευθυντή, και να εξασκήσει όλων των ειδών τα εκτελεστικά καθήκοντα κι εκπροσώπησης του συλλόγου.

Πιο ριζική έχει υπάρξει η αναδιάρθρωση των ιατρικών υπηρεσιών. Στις 3 Ιουλίου, ο σύλλογος έκανε επίσημη την αποχώρηση του Jesús Olmo, επικεφαλής, και του Mikel Aramberri. Και μέρες αργότερα, όριζε τον Κροάτη Niko Mihic νέο επικεφαλής των ιατρικών υπηρεσιών.

CR7, στις 5 Αυγούστου

Έτσι ώστε σήμερα, 50 ημέρες μετά από εκείνη την ιστορική νύχτα, ξεκινά και πάλι η Μαδρίτη. Μια Μαδρίτη διαφορετική, εκτός από όλες τις αλλαγές, λόγω της απουσίας του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος δεν θα’ναι στο ντεμπούτο των λευκών αυτή τη σεζόν, καθώς συνεχίζει τις διακοπές μέχρι τις 5 Αυγούστου, την ημερομηνία της επιστροφής του.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:



Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.