News Update :

powered by Agones.gr - livescore

100 εκατομμύρια για τους Morata και Ντανίλο

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Του David G. Medina

Η λευκή ομάδα ελπίζει να εισπράξει αυτό το ποσό απ’τους δύο παίκτες

100 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό είναι το πόσο που αναμένει να εισπράξει η Ρεάλ Μαδρίτης με τις πωλήσεις των Άλβαρο Μοράτα και Danilo στις επόμενες εβδομάδες. Ή μέρες, επειδή η έξοδος και των δύο παικτών μπορεί να’ναι τόσο γρήγορη όσο το ισχυρό στοίχημα που βάζουν οι τωρινοί μνηστήρες τους.

Η θέση του συνόλου του Chamartin, στην περίπτωση και των δύο παικτών, είναι κάποιας παραίτησης μπροστά στη σκέψη της απώλειας των δύο παικτών τους οποίους ο Ζινεντίν Ζιντάν θα’ταν στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει, αλλά τους οποίους δεν πρόκειται ν’αναγκάσει να συνεχίσουν ενάντια στην θέλησή τους.

Και η θέλησή τους περνά, τη σήμερον ημέρα, απ’το να φύγουν απ’τον σύλλογο ενώπιον του δευτερεύοντα ρόλο τους στις σημαντικές αναμετρήσεις της τελευταίας σεζόν. Ένα πανόραμα που δεν φαίνεται ν'αλλάζει καθώς λίγοι αμφιβάλουν, οι πρωταγωνιστές πρώτοι, ότι τόσο ο Carvajal όσο κι ο Μπενζεμά έχουν πάρει το προβάδισμα όσον αφορά τη θέση του βασικού.

Χωρίς «άβολους» παίκτες 

Τόσο ο Ζινεντίν Ζιντάν όσο κι ο ίδιος ο Florentino Pérez, κατανοούν ότι οι επιτυχίες του περασμένου έτους θεμελιώθηκαν σε μεγάλο βαθμό στην καλή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στα αποδυτήρια. Γι'αυτό, αποδείχθηκε κλειδί ότι όλοι οι παίκτες, χάρη στα ισχυρά rotations που επινοήθηκαν απ'τον Zizou, αισθάνονταν σημαντικοί. Αυτό προκάλεσε μόνο ο James, στο τέλος του Mundial Συλλόγων, να εκδηλώσει την δυσφορία του για το ρόλο που του είχε αναθέσει ο Γάλλος προπονητής.

Το ν'αποφύγει τέτοια επεισόδια με παίκτες που, όπως οι Morata και Danilo, έχουν εκφράσει ήδη την επιθυμία τους ν'αναζητήσουν περισσότερα λεπτά σε άλλο μέρος, θα'ναι ζωτικής σημασίας έτσι ώστε και οι δύο, όπως κατανοούν στην ίδια την Ρεάλ Μαδρίτης, να καταλήξουν να φύγουν απ'τον σύλλογο.

Αλλά δεν θα'ναι, ούτε στο ελάχιστο, σε οποιαδήποτε τιμή. Η νέα προσέγγιση της Milan έχει γίνει γνωστή μαζί με την πρόθεση των Ιταλών να προσφέρουν 70 εκατομμύρια. Ποσό που, σίγουρα, θα ανεβάσουν για να καταλήξουν να πάρουν ένα απ'τα πιο περιζήτητα κομμάτια της αγοράς. Εν τω μεταξύ, η Τσέλσι δεν έχει πει ακόμα την τελευταία της λέξη.

Κάτι που έχει κάνει στην περίπτωση του Danilo. Ο Βραζιλιάνος είναι της αρεσκείας του Conte, ο οποίος έχει βρει τον κύριο εχθρό του σ'έναν απ'τους μεγάλους του αντιπάλους για την κατάκτηση της Premier, τη Μάντσεστερ Σίτι του Guardiola. Μια κόντρα για έναν παίκτη για τον οποίο η Μαδρίτη αναμένει τουλάχιστον ν'ανακτήσει τα 30 εκατομμύρια που πλήρωσε στην Πόρτο.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.