News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Είμαστε σε μια πολύ καλή στιγμή για να παίξουμε αυτόν τον άξιο τελικό»

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

«Είναι πολύ ωραίο να παίζουμε και πάλι έναν τελικό και είμαστε όλοι έτοιμοι»

«Η Γιουβέντους δεν έχει μόνο το “κατενάτσιο”, επιτίθεται επίσης πολύ καλά κι έχει πολύ καλούς επιθετικούς παίκτες», είπε ο προπονητής.


Ο Ζιντάν ανέλυσε στην αίθουσα Τύπου του Εθνικού Σταδίου της Ουαλίας τον τελικό του Champions League εναντίον της Γιουβέντους. Ο madridista προπονητής εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα: «Είμαστε έτοιμοι. Για να φτάσουμε εδώ έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά. Επιπλέον, έχουμε κερδίσει το πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή στιγμή και πρέπει να παίξουμε αυτόν τον πολύ άξιο τελικό. Το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι έτοιμοι για να παίξουμε αυτό το παιχνίδι».

«Δε υπάρχει πίεση. Η Μαδρίτη ζει πάντα μ’αυτή την πίεση. Το έχω ζήσει ως παίκτης κι ως προπονητής. Όλοι γνωρίζουμε τι είναι αυτό το κλαμπ. Λένε ότι είμαστε το φαβορί, αλλά το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι. Είναι ένας τελικός και σ’ένα ματς μπορούν να συμβούν τα πάντα. Είναι 50-50, δεν υπάρχουν φαβορί. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το μέγιστο δυνατό για να κερδίσουμε και πάλι το Champions League».

Αισθήσεις

«Αν μου έλεγες ότι επρόκειτο να ζήσω όλο αυτό όταν ήμουν παιδί... Τώρα το ζω και το απολαμβάνω. Είμαι ο προπονητής αυτής της ομάδας, αλλά είμαστε πολλοί εδώ. Ζούμε κάτι θεαματικό. Είναι πολύ ωραίο να παίζεις και πάλι έναν τελικό και είμαστε έτοιμοι».

«Σ’ένα παιχνίδι μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα. Κάθε ομάδα θα κάνει το αντίστοιχο παιχνίδι της και ξέρουμε ότι παίζουμε ενάντια σε μια μεγάλη ομάδα. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να δούμε έναν ωραίο τελικό».

Κοψίματα

«Υπάρχουν παίκτες που δεν πρόκειται θα φορέσουν τα κοντά και είναι το πιο δύσκολο, αλλά είναι η δουλειά μου. Είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ότι μπορούν να δώσουν κάτι στην ομάδα και έξι απ’αυτούς να μην πρόκειται να το κάνουν. Αλλά είμαστε όλοι στην ίδια βάρκα».

Κριστιάνο Ρονάλντο

«Είναι ένας καλός άνθρωπος και νοιάζεται για τους άλλους. Ξεχωρίζω αυτό που τον κάνει επαγγελματία. Θέλει περισσότερα, ακόμα και παίζοντας στην προπόνηση. Θέλει να κερδίζει πάντα. Αυτό προσφέρει πολλά στην ομάδα. Έχει ένα πράγμα μέσα του που τον κάνει έναν φυσικό ηγέτη για τους άλλους. Αν είχαμε συνυπάρξει στην ίδια εποχή, αυτός θα’ταν το αστέρι γιατί σκοράρει γκολ και είναι το πιο σημαντικό: να σταματάς και να σκοράρεις».

«Δεν πιστεύω να βγουν κλειστά οι αντίπαλοι. Θα’ναι ένα ανοιχτό παιχνίδι κι απ’τις δύο πλευρές. Έχω ζήσει εκεί και λένε ότι στην Ιταλία είναι κατενάτσιο και το’χουν για πολλά πράγματα. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι».

Isco ή Bale

«Δεν θα πω ποιος θα παίξει. Θα μπορούσαν να παίξουν μαζί, όπως έχω πει. Το σημαντικό είναι ότι φτάνουμε όλοι καλά σωματικά και προετοιμασμένοι».

Οι δηλώσεις του Άλβες

«Ο καθένας μπορεί να’χει γνώμη. Δεν ήταν εκεί, αλλά ο καθένας μπορεί να σκέφτεται τα πράγματά του. Εγώ σκέφτομαι μόνο το αυριανό παιχνίδι».

Κίνητρο

«Το καλό του να φτάνεις σ’έναν τελικό είναι ότι το κίνητρο το’χουν όλοι οι παίκτες. Οι δικοί μας ξέρουν τι είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν θ’αλλάξουμε τίποτε απ’ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Θα’χουμε νηφαλιότητα και ηρεμία και θα δώσουμε το μέγιστο που έχουμε».

Ο ρόλος του μέσου

«Όλοι οι ρόλοι είναι σημαντικοί. Αλλά το να σκοράρεις ένα γκολ είναι το πιο καθοριστικό και δεν είναι εύκολο. Εγώ έπαιζα καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν έβαζα πολλά γκολ. Έχω βάλει κάποια σημαντικά γκολ, αλλά όχι πολλά. Ο ρόλος του μέσου είναι επίσης πολύ σημαντικός».

Γιουβέντους

«Δεν ξέρω τι ανησυχεί την Γιουβέντους, πιστεύω ότι όλη η ομάδα της Μαδρίτης. Η Γιουβέντους δεν είναι μόνο άμυνα, που το κάνει πολύ καλά. Επιτίθεται επίσης πολύ καλά. Είχε πάντα μια ομαδάρα, αλλά τώρα έχει πολύ καλούς επιθετικούς παίκτες».

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.