News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Προσφέρουν τον Donnarumma στη Ρεάλ Μαδρίτης εν μέσω πλήρης συζήτησης Keylor-De Gea

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Του José Félix Díaz, αρχισυντάκτη της Marca

Ο Ιταλός τερματοφύλακας έχει απορρίψει την προσφορά ανανέωσης της Μίλαν


Ο Ιταλός τερματοφύλακας Gianluigi Donnarumma έχει προσφερθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης σε διάφορες χρονικές στιγμές της σεζόν που μόλις τέλειωσε.

Το 18χρονο νεαρό ιταλικό ταλέντο έχει μετατραπεί σε μία απ'τις αισθήσεις του τρέχοντος έτους. Βασικός με τη Milán τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, οι μεγάλοι της Ευρώπης ακολουθούν τα βήματά του και η Gazzetta dello Sport υποστηρίζει σήμερα ότι πίσω απ'την άρνησή του ν'ανανεώσει είναι η παρουσία της madridista ομάδας.

Το συμβόλαιο του Donnarumma λήγει στις 30 Ιουνίου του 2018 κι έχει απορρίψει τρεις προσφορές που έφτασαν απ'την milanista ομάδα. Ενώ συνέβαινε αυτό, ο πράκτοράς του, Mino Raiola, πρόσφερε στη λευκή ομάδα και στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ευκαιρία να υπογράψουν άμεσα τον τερματοφύλακα ή να περιμένουν κάλλιστα έναν χρόνο.

Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2018

Η σχέση μεταξύ Raiola και Ρεάλ Μαδρίτης έχει ομαλοποιηθεί αφότου το περασμένο καλοκαίρι διαπραγματεύτηκαν για να μελετήσουν την πιθανή άφιξη του Pogba, συνομιλίες που έληξαν χωρίς κάποια συμφωνία.

Ο Donnarumma έκανε ντεμπούτο στη Milan μόλις στα 16 του και τώρα βρίσκεται στην προετοιμασία του Euro Κ 21. Έχει κάνει ήδη το ντεμπούτο του με την εθνική ανδρών κι όλος ο κόσμος συμφωνεί στο ότι είναι το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει εμφανιστεί στο τέρμα απ'τον Buffon.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν αποκλείει την επιλογή του Donnarumma, αλλά θα έκανε το βήμα μόνο σε περίπτωση που ο νεαρός παίκτης περιμένει μια σεζόν στη Milan ή αν έχει την αρκετή υπομονή για να περιμένει για να επιλύσει το λευκό club της διένεξη που έχει τώρα στο τέρμα, ενώπιον της καλής στιγμής του Keylor Navas και του αναγνωρισμένου ενδιαφέροντος στον De Gea.

Ενώ έρχεται η έκβαση, ο Donnarumma προετοιμάζεται με την εθνική του, με τον José Mourinho να παραμονεύει και να περιμένει το τι μπορεί να συμβεί με τον De Gea, για να πάει για τον τερματοφύλακα της Milan. Παιχνίδι σε τρεις πλευρές.

Η σελίδα της στήλης στο facebook:


@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.